Cum să arăţi perfect în fuste şi pantaloni scurţi

Cum să arăţi perfect în fuste şi pantaloni scurţi

Vara bate la uşă, iar în curând vor veni zilele în care vei purta pantaloni scurţi, fuste şi rochii, iar picioarele tale trebuie să arate impecabil.
Iată ce trebuie să faci pentru a arăta perfect atunci când îţi expui picioarele:

Exfoliază

După luni întregi în care picioarele tale au fost ascunse sub pantaloni lungi, colanţi şi dresuri, pielea ta a avut de suferit, devenind uscată, cu un aspct neplăcut. Celulele moarte care s-au acumulat la suprafaţa pielii sunt cele care o fac să pară uscată şi lipsită de strălucire. De aceea, primul pas pe care trebuie să-l faci este acela de a exfolia pielea de pe picioare de fiecare dată când îţi faci duş. Foloseşte un burete pentru baie cu o parte abrazivă, aplică pe el puţin gel sau ulei de duş şi masează apoi delicat picioarele, de jos în sus, cu mişcări circulare.
Vei îndepărta în acest fel pielea moartă şi vei face loc celulelor noi.

Lasă pielea să se vindece după epilare

Evident, epilarea este obligatorie. Dar pentru că te poţi confrunta cu zone înroşite şi iritaţii imediat după epilare, mai ales dacă foloseşti ceara sau epilatorul, este de preferat să aştepţi o zi înainte de a purta pantaloni scurţi, fuste sau rochii. În acest timp pielea ta se va vindeca şi va arăta impecabil, fără urme înroşite şi iritaţii. De asemenea, dacă pielea ta nu este sensibilă şi se vindecă rapid, epilează-te seara, înainte de culcare, iar până dimineaţa urmele vor dispărea, iar picioarele tale vor arăta perfect.

Tonifiază pielea şi scapă de celulită

Un truc simplu şi eficient care te ajută să ai picioare frumoase şi să reduci aspectul de coajă de portocală este duşul cu jeturi alternante. În timp ce îţi faci duş, alternează jeturi de apă caldă şi apă rece asupra picioarelor.
Începe de jos şi urcă treptat către pulpe, alternând temperatura apei. Acest procedeu stimulează circulaţia sanguină şi limfatică, tonifică pielea şi muşchii, contribuind în acelaşi timp la eliminarea toxinelor care pot provoca celulita.

Hidratează intens

Cea mai bună soluţie pentru ca pielea picioarelor tale să aibă un aspect sexy este hidratarea intensă. Vremea rece de peste iarnă, aerul uscat din spaţiile încălzite şi frecarea de haine duc la deshidratarea excesivă a pielii şi apariţia efectului neplăcut de descuamare. O metodă care asigură un tratament intens de hidratare este acela de a aplica uleiuri şi loţiuni grase de corp direct pe pielea udă.
Apa va fi blocată în straturile superioare ale pielii, oferindu-i elasticitate şi un aspect plăcut. Poţi folosi uleiuri naturale precum uleiul de măsline, untul de cocos, uleiul de avocado etc.

Oferă-i pielii o strălucire discretă

Loţiunile de corp sau uleiurile cosmetice special concepute pentru a oferi pielii o strălucire discretă sunt ideale pentru a-ţi pune picioarele în valoare atunci când porţi pantaloni scurţi şi fuste. Acestea conţin particule strălucitoare fine, care reflectă lumina şi dau impresia unui luciu natural. Optează pentru produse care au particule strălucitoare foarte fine, pentru ca rezultatul să fie discret.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod