Cum să arăţi ca Valentina Pelinel. 3 secrete de fotomodel

Este o femeie frumoasă care are mare grijă de ea. Ţine regim, face sport şi, mai presus de toate, e proaspăt divorţată.

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase femei din România. De-a lungul timpului, superbul model a atras privirile multor bărbaţi şi l-a cucerit pe tânărul politician Cristian Boureanu.

Dacă vrei să afli care sunt secretele unui aspect atât de proaspăt, de tânăr, de sănătos şi de armonios, include în rutina ta trucurile de înfrumuseţare ale Valentinei Pelinel:

1. Investeşte în produse cosmetice şi experimentează

"La capitolul produse cosmetice am un arsenal, ca un copil cu multe jucării", a declarat vedeta. "Când vine vorba de ten, îmi place să încerc cât mai multe produse aparţinând mai multor branduri. Îmi place să experimentez, pentru că numai aşa descoperi", a mai spus frumoasa blondă.

Îmi place să am grijă de tenul meu. Îmi place să fiu la curent cu apariţiile celor mai noi produse şi tehnologia de ultimă orăValentina Pelinel
Faimosul fotomodel foloseşte cele mai bune produse pentru a-şi îngriji tenul, chiar dacă uneori plăteşte mici averi pentru a şi le achiziţiona. "Îmi place să am grijă de tenul meu. îmi place să aflu în permanenţă noutăţi, să fiu la curent cu apariţiile celor mai noi produse şi branduri şi cu tehnologia de ultimă oră. Pe lângă mult timp, sunt necesari şi bani pentru a te îngriji, nu contest acest aspect. Cheia e că te poţi îngriji la fel de bine şi cu mai puţin. Dacă îmi permit o cremă scumpă, mi-o cumpăr; dacă nu, îmi permit o alta, şi dacă nu, exista varianta să îţi faci singură o cremă sau o mască", a mai spus Pelinel.

Valentina Pelinel despre divorţul de Cristian Boureanu: ”Nu suntem la cuţite!”

Cel mai important aspect al îngrijirii tenului, din punctul ei de vedere, este alegerea produselor potrivite nevoilor tale şi compatibile cu trăsăturile pe care le ai. "Regula de bază în îngrijirea tenului: întotdeauna să foloseşti produse pentru tipul tău de ten. Eu am tenul mixt şi folosesc produse speciale pentru astfel de tip de ten", a dezvăluit vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod