Cum să ai picioare frumoase și sănătoase pe timpul verii

Picioarele frumoase și mai ales sănătoase reprezintă o reală provocare pentru fiecare dintre noi, în special acum, când a început sezonul estival.
Îți e frică de momentul în care va trebui să porți rochie sau fustă pentru că picioarele tale sunt umflate și au vânătăi? Dacă până acum ți-ai neglijat picioarele, e timpul să le îngrijești, pentru că acestea depun cel mai mare efort pentru tine și reprezintă cartea ta de vizită atunci când le expui. Fie că e vorba de mers pe tocuri, de alergat după cei mici, de făcut cumpărături sau pur și simplu de stat ore îndelungate la birou, picioarele tale suferă. Iar această suferință se transformă în dureri, umflături sau mici vânătăi, care au un aspect inestetic pe pielea ta.


Umflarea picioarelor poate fi cauzată de motive banale, dar și de afecțiuni grave. De fapt, este vorba despre un edem al picioarelor, cauzat de apa ce se depozitează la nivelul țesuturilor. Totodată, statul în picioare sau pe scaun ore întregi la rând, tocurile, încălțămintea incomodă, călătoriile cu avionul sau cu mașina - toate acestea sunt dăunătoare pentru sănătatea picioarelor – de aici și senzația de picioare dureroase, umflate și grele.
O altă problemă sunt inesteticele pete mov, care apar imediat după ce acestea au suferit unele lovituri dureroase.
Practicarea unor sporturi sau masajele agresive (ce implică vacuum) pot agrava fragilitatea pielii tale, astfel favorizând apariția vânătăilor mult mai ușor.

Acesta este modul în care picioarele frumoase devin o provocare pentru multe dintre femei. Din fericire, avem soluția care ne poate scăpa de toate problemele despre care am vorbit mai sus: un gel care, aplicat local, ameliorează rapid durerea, umflăturile și vânătăile.

Gelul este o combinație unică dintre două ingrediente active: heparina  (ameliorează vânătăile și umflăturile) și diclofenacul (acționează asupra durerii și inflamației).
Pe lângă acestea, produsul mai conține mentol și dexpantenol, doi promotori de absorbție, care ajută ingredientele active să pătrundă rapid în piele.
Gelul cu Heparină și Diclofenac este un tratament sigur, fără reacții adverse sau sensibilizări cutanate. Produsul se rgăsește in farmacii, în trei forme de prezentare: tub de 25g, 45g și 100g.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod