Cum să ai o piele mai fină şi mai strălucitoare

Fiecare femeie își dorește să aibă o piele mai fină și mai strălucitoare, de aceea este recomandat să acorzi o atenție deosebită celor mai expuse zone ale corpului: ten, mâini și decolteu.

Atunci când pielea este expusă la factorii externi sau îngrijirea acesteia nu este corespunzătoare, încep să apară problemele: riduri, acnee, pete, exces de sebuum.

Îngrijirea tenului

Înainte de toate, trebuie să ştii că produsele cosmetice pe care le foloseşti vor fi mult mai eficiente după o exfoliere corectă a epidermei.
 
Pielea noastră are nevoie de îngrijire pe tot parcursul anului, însă mai ales iarna, atunci când ea riscă să devină mai uscată. Pe lângă aspectul neplăcut, acest tip de piele favorizează apariţia ridurilor, de aceea se recomandă folosirea unui ser antirid pe bază de aur coloidal care va avea efect de lifting şi care îţi va reda elasticitatea şi luminozitatea pielii.

La fel de important este ca tenul să fie îngrijit atât în timpul zilei, cât şi pe timp de noapte. Cremele trebuie să fie hidratante, să conţintă antioxidanţi şi neapărat protecţie solară. Expunerea la ultraviolete accelerează îmbătrânirea pielii şi are acelaşi efect nociv atât vara, cât şi iarna.

Îngrijirea ochilor

Ca să fie luminoşi şi expresivi, trebuie să îngrijeşti zona ochilor şi să previi apariţia liniilor fine din jurul lor. Această zonă este mult mai sensibilă, de aceea se recomandă folosirea unei creme sau geluri hrănitoare şi cu un puternic efect de netezire.

De asemenea, trebuie să eviți demachierea agresivă, altfel există riscul de a-ți adânci ridurile.

Îngrijirea gâtului

Atât gâtul, cât şi decolteul tău au nevoie de aceeaşi atenţie pe care o acorzi şi tenului. Pielea ta va fi elastică şi luminoasă doar dacă înveţi să te protejezi corect faţă de tot ce îţi face rău. Gâtul şi decolteul trebuie curăţate, demachiate, hidratate şi protejate cu hainele potrivite mai ales în sezonul rece. Nu e un secret faptul că vârsta este desconspirată de aspectul gâtului și a decolteului, de aceea trebuie să folosești o cremă cu efect de hidratare intensă pentru gât și decolteu.

Găsești în magazine produse cosmetice pe bază de aur coloidal, menite să estompeze ridurile și să-ți ofere un aspect de piele mai fină și strălucitoare.

Îngrijirea mâinilor

Despre mâini se spune că sunt cartea noastră de vizită, iar vârsta unei femei se vede doar uitându-te la mâinile ei. Fiind foarte expuse factorilor externi, mâinile pot îmbătrâni prematur. În această perioadă trebuie să folosești mănuși și o cremă hidratantă de două ori pe zi sau de fiecare dată când le simți uscate. 

Cele mai potrivite creme de mâini sunt cele cu un efect de hidratare, revigorare, dar mai ales, cu protecție solară.

Dacă ai deja semne de paloare, pete și riduri, folosește o cremă cu pigment de aur coloidal. Efectele se vor vedea imediat!

Tu cât de multe lucruri știi despre frumusețea pielii? Testează-ți cunoștințele pe protejeaza-ti-frumusetea.eva.ro și descoperă alături de noi noua gamă de produse Cien Gold cu pigmenți de aur coloidal!  

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • larisa1979 pe 19 Dec 2016, 11:11
    Concurs Cien Gold

    Imi place crema de fata pentru anotimpul rece din gama noua Cien Gold

    0
    1

  • larisa1979 pe 19 Dec 2016, 11:11
    Concurs Cien Gold

    Imi place crema de fata pentru anotimpul rece din gama noua Cien Gold

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod