Crăciun: Top 10 creme de mâini

Ai mâinile uscate? Ai încercat o grămadă de creme hidratante care nu au dat roade? Iată 6 dintre cele mai eficiente creme care îţi lasă mâinile catifelate şi perfect hidratate!

Ca să ai mâinile frumoase şi hidratate trebuie să le acorzi puţină atenţie şi să respecţi câteva reguli de îngrijire. Potrivit medicului dermatolog Andra Cristea, îngrijirea mâinilor presupune curăţare, exfoliere, aplicarea unor măşti hidratante, dar şi protejarea lor de efectele nocive ale soarelui sau ale frigului, aplicând constant creme cu efect puternic hidratant.



Am ales pentru tine câteva creme eficiente pe care le găseşti în noul magazin online de produse cosmetice Eva.ro Shop, cât şi alte creme hidratante pe care le poţi căuta în farmacii.
 

1 din 11

BcomBIO ESENTIELLE Cremă pentru mâini şi unghii - 50 ml

Preţ: 39 lei
Producător: Laboratoire Sicobel
Conţine: ulei esenţial de mirt (hrăneşte, hidratează şi repară pielea mâinilor), ulei de alune bio (hidratează, măreşte elasticitatea pielii şi protejează epiderma), squalan vegetal (extras din uleiul de măsline, dar parte componenta şi a sebumului uman) şi vitamina E (previne îmbătrânirea cutanată).

O poţi comanda online de pe shop.eva.ro
MAI MULT DESPRE: piele, crema de maini, greenland, shop eva
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 5 Oct 2011, 14:29
    mainile,eterna poveste

    am o problema cu pilea degetelor de 15 ani,nici un dermatolog nu a gasit leacul,tot ce am folosit au fost bani aruncati pe geam,produsele atat medicale cat si cosmetice folosite de mine nu au avut nici un efect,sincer nu stiu ce as putea gasi sa-mi vindece boala,daca stiti vre-un remediu sunt deschisa la sfaturi,poate va fi ceva pe care nu l-am incercat,multumesc

    1
    0

  • ionela pe 22 Iun 2011, 19:23
    creme maini

    De ce nu ai incredere in produsele bio din Romania. 99,9% sunt importate. Poate ai incercat ceva care nu era bio, ci doar se promova astfel. In plus, sa stii ca si cremele bio sunt pe diverse calitati, unele mai slabe calitativ, altele de laudat.

    2
    0

  • Rafaela pe 4 Dec 2010, 14:29
    creme

    Cu parere de rau, dar toate produsele scumpe pe care le-am cumparat m-au dezamagit. Produsele de la nivea sunt proaste, creme de fata, de maini, sampon, spuma de par, fixativ, chiar si balsamul de buze... Avene, L'Oreal, etc... marfa dubioasa ambalata frumos plina de chimicale. Folosesc elmiplant cu speranta ca aceste produse contin mai putine parafine si parabeni. Nu am incredere in produsele Bio cumparate din Romania.

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod