Celulita mea: Tratamentul revoluţionar al lui Demi Moore

Eşti curioasă cum reuşeşte Demi Moore, una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, să se întreţină şi să aibă un corp atât de bine tonifiat, fără pic de celulită? Află în ce constă tratamentul ei anticelulitic pe care-l poţi face şi la noi în ţară.

Eşti curioasă cum reuşeşte Demi Moore, una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, să se întreţină şi să aibă un corp atât de bine tonifiat, fără pic de celulită? Află în ce constă tratamentul ei anticelulitic pe care-l poţi face şi la noi în ţară.

Secretul vedetei care în curând va împlini 49 de ani constă într-o dietă echilibrată fără niciun aliment de tip junk food, multă muncă la sala de sport, puţin ajutor din partea chirurgilor plasticieni şi un tratament revoluţionar care ţine celulita la distanţă.

Demi Moore este doar una dintre celebrităţile de la Hollywood care foloseşte VelaSmooth, un aparat revoluţionar care tratează celulita în cel mai eficient mod.

 

Velasmooth, conturează şi reduce celulita


Celulita reprezintă primul inamic de natură estetică al femeilor de pretutindeni. Astfel, studiile arată că peste 80% din femeile cu vârste de peste 20 de ani au celulită, fie că se confruntă sau nu cu probleme de greutate.

Aparatul VelaSmooth utilizează tehnologia Elos care a revoluţionat metodele de lupta cu celulita, fiind, la ora actuală, singura soluţie care combină patru tehnologii diferite. Rezultatele clinice au arătat că după tratamentul cu VelaSmooth:
1. Stratul de celulită se reduce în mod vizibil
2. Circumferinţa zonelor tratate scade
3. Pielea rămâne catifelată, întinsă şi capătă tonus
4. Aspectul vergeturilor este redus.

 

În ce constă terapia?


Se utilizează patru tehnologii diferite:

Energia optică cu infraroşu care:

  • elimină rezistenţa pielii la curentul electric
  • stimulează metabolismul, activitatea celulară şi resorbţia edemelor, aducând mai mult oxigen şi un schimb celular îmbunătăţit.


Radiofrecvenţa bipolară care:

  • încălzeşte dermul
  • produce o reacţie în lanţ ce favorizează migrararea fibroblastelor şi provoacă o stimulare a fibrelor de colagen şi elastină sintetizează colagen nou.


Vacuumul pulsat
care:

  • îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi limfatic
  • favorizează eliminarea reziduurilor
  • ajută la dezlipirea ţesuturilor cutanate şi subcutanate.


Rulouri mecanice spiralate care permit realizarea unui tratament blând şi agreabil.

Preţul unei şedinţe începe de la 130 lei, în funcţie de zonele cu probleme pe care trebuie să insiste terapeutul.

 

Sfatul specialistului

Simona Blaj, terapeut Alpin Vitarium Spa


"VelaSmooth este soluţia ideală pentru combaterea celulitei, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, conturarea şi tonifierea zonelor afectate de celulită, precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului. Forma aparatului şi designul suprafeţei care intră în contact cu pielea ne permit să acţionăm precis şi selectiv, pe zonele cu probleme. Este dovedit că după numai o singură şedinţă se observă diminuarea aspectului de coajă de portocală şi revigorarea generală a organismului, datorită unei circulaţii îmbunătăţite a sângelui. Se recomandă în medie 12 şedinţe, însă acest număr variază în funcţie de gradul celulitei şi de rezultatele dorite", explică Simona Blaj, terapeut la Alpin Vitarium Spa din Poiana Braşov, unde poţi să urmezi tratamentul.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 26 Mar 2012, 23:22
    nuuuu

    am gresit, scuze , m-a costat 100 euro o sedinta.

    0
    1

  • eu pe 26 Mar 2012, 23:20
    nuuuuu

    am facut 7 sedinte pana acuma, 3 pe sapt., m-a costat 1000 euro o sedinta si nu se vede absolut nici un rezultat in bine ci din contra, sunt mai rau ca inainte....

    1
    0

  • CuteSuzy pe 14 Oct 2011, 00:33
    Miscarea si slim&fit m-au ajutat sa slabesc si sa am un corp tonifiat

    Eu ma lupt de ceva vreme cu kilogramele in plus si de 2 luni si ceva urmez o dieta persnalizata, iau pastilele de slabit slim&fit si alerg in parc zilnic, seara, cate 40 de minute. Am slabit foarte mult si vad ca, treptat si celulita dispare. Din pacate saptamana aceasta a trebuit sa intrerup alergatul ca a fost vremea urata.

    2
    0

  • Deea pe 11 Oct 2011, 19:55
    si pretul????/

    poi si pretul unei sedinte sau unui pachet de 12 sedinte care ar fi? de ce nu spuneti si lucrul asta?

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod