Cele mai simple 5 metode de a întârzia apariţia ridurilor!

Ridurile sunt inevitabile odată cu înaintarea în vârstă, însă nu la fel de inevitabilă este şi formarea lor timpurie! Există o multitudine de factori care influenţează apariţia ridurilor, o parte dintre acesţia putând fi îndepărtaţi şi înlocuiţi cu obiceiuri benefice pentru sănătate şi pentru frumuseţea şi tinereţea tenului tău.

Vrei, aşadar, să întârzii cât mai mult timp cu putinţă formarea inesteticelor riduri? Iată cinci metode simple şi de efect la care să recurgi începând chiar de azi:

1. Aplică o cremă hidratantă în fiecare zi

Una dintre cele mai eficiente metode de prevenire a ridurilor este aplicarea unei creme adaptate tenului tău în fiecare zi, atât dimineaţa, cât şi seara, înainte de culcare. Ritualul trebuie însoţit întotdeauna de o curăţare temeinică a tenului, realizată înaintea aplicării cremei hidratante, în aşa fel încât aceasta să fie absorbită în profunzime şi să nu îţi creeze neplăceri, de tipul porilor înfundaţi.

Periodic, răsfaţă-ţi tenul şi protejează-l, în acelaşi timp, de ridurile timpurii cu măşti naturale de faţă.

Poţi testa orice combinaţii îţi doreşti, câtă vreme sunt adaptate tipului tău de ten, şi te poţi baza întotdeauna şi pe uleiurile naturale, precum cel de cocos, de argan şi de măsline, care îi oferă pielii tale strălucirea şi supleţea de care are atâta nevoie!

2. Nu uita de crema cu factor de protecţie solară

Indiferent de anotimp, crema cu SPF este esenţială atât pentru prevenirea formării premature a ridurilor, cât şi pentru evitarea problemelor de sănătate.
Aplică o astfel de cremă ori de câte ori este necesar şi insistă cu precădere în zilele în care petreci multe ore în exteriorul casei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ginutza pe 12 Aug 2014, 11:13
    Indepartarea ridurilor cu Impreskin

    A folosit careva suplimentul asta pentru a indeparta ridurile? M-ar interesa si pe mine sa incep o cura pentru ca mi-au aparut riduri in zona ochilor si la gura! Mersi fain!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod