Cele mai performante tratamente

Chiar daca suntem slabe, sau daca avem numai cateva kilograme in plus, observam ca pe solduri, picioare si abdomen apare celulita! Peste 99% dintre femei sunt afectate de celulita, fie ca sunt tinere sau nu, insa trebuie sa tragem un semnal de alarma! De ce? Celulita avanseaza, de la luna la luna, de la an la an si vom ajunge sa evitam mersul la mare, pantalonii deschisi la culoare etc..

Astfel, Centrul tau de Slabire BettyBlue iti recomanda cele mai performante tratamente  anticelulita, cu efecte imediate, chiar dupa prima sedinta si care se pastreaza de-a lungul timpului cu usurinta!

1. Impachetarile cu PARAFANGO (parafina + namol marin) - un superlativ anticelulitic, folosit in Europa si SUA, recunoscut pentru rezultatele extraordinare pe care le are in lupta contra celulitei. Dupa prima sedinta rezultatele sunt vizibile, ameliorand "stratul de coaja de portocala". Dupa un tratament  intensiv puteti elimina pana la 1 grad de celulita si da jos peste 5 cm in circumferinta.

2. Impachetarile cu THALASSALGO (ALGE MARINE)- acesta si-a castigat un loc aparte printre produsele destinate slabirii si eliminarii kilogramelor in plus. Dupa numai 1 saptamana de tratament intensiv puteti da jos intre 3-4 kg! Celulita se reduce vizbil dupa a II-a sedinta iar pielea isi redobandeste elasticitatea si fermitatea!

3. Impachetarile cu Fango Silhouette - acest tip de tratament se realizeaza cu namol marin imbunatatit cu alti ingredienti activi anticelulita si antivergeturi. Dupa prima sedinta puteti da jos pana la 1 kg, se observa o imbunatatire a circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor, apei retinute, iar dupa 3 sedinte se observa o diminuare vizibila a nodulilor celulitici. Dupa un tratament puteti da jos pana la 5-6 cm in circumferinta si peste 5 kg!

4. Impachetarile cu PARARGIL (parafina+ argila verde)- un produs autohton care da rezultate rapide in ceea ce priveste combaterea celulitei si stoparea vergeturilor. Dupa prima sedinta se observa o catifelare si o nivelare a pielii, iar dupa un tratament veti purta minim un numar mai mic la haine!

5. Impachetarile cu TERMOSUDATIE - dupa efectuarea peeling-ului corporal, se aplica o crema profesionala pentru slabire rapida pe toate zonele afectate de celulita si surplus de grasime; aceasta produce o transpiratie abundenta, eliminand toxinele si apa retinuta in corp. Dupa prima sedinta se pot da jos pana la 800 gr si 1 cm in circumferinta!

Prin efectuarea sedintelor intensiv si respectand recomandarile de curatenie interioara a kinetoterapeutilor nostri, veti obtine rezultate mult mai bune decat v-ati fi asteptat!

Viziteaza Centrul tau de Slabire BettyBlue



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod