Cele mai ieftine și eficiente soluții pentru pielea uscată a mâinilor

Ne spălăm foarte des cu săpun din abundență și folosim tot felul de soluții dezinfectante puternice, pe bază de alcool. Deja avem pielea uscată și crăpată pe mâini, așa că trebuie să ne protejăm și să ne îngrijim cu cele mai bune uleiuri și creme. Iată 3 dintre cele mai eficiente soluții naturale pentru pielea iritată a mâinilor.
Dincolo de usturime și aspectul bătrânicios, pielea uscată a mâinilor devine un teren propice pentru dezvoltarea bacteriilor. În condițiile în care ne spălăm mult mai des și folosim produse pe bază de alcool să ne dezinfectăm mâinile, pielea are de suferit. Iar iritațiile și micile crăpături care apar la suprafața pielii favorizează infecțiile cu alți microbi.

Iată ce soluții naturale foarte bune și eficiente ai pentru a repara pielea uscată a mâinilor și pentru a o ajuta să se refacă de la o zi la alta.
Cremele din comerț pline de parfum nu sunt de mare ajutor. În schimb, soluțiile cu ingrediente naturale sunt mult mai potrivite.

Gelul de aloe vera


Tratează-ți mâinile în fiecare zi cu gel de aloe vera. Cumpără gel natural extras din frunzele de aloe vera, fără adaosuri, fără parfum și alte ingrediente. Acesta intră ușor în piele, lasă mâinile uscate, curate și catifelate. Aloe vera nu doar că ajută pielea să se repare singură și să scape de iritații, dar are și efect antimicrobian.
Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod