Ce să faci ca să ai pielea catifelată şi strălucitoare?

Mereu ai impresia că pielea ta nu este suficient de catifelată şi pare tot timpul uscată? Descoperă câteva secrete la care apelează multe femei ca să aibă pielea fină şi strălucitoare!
Vara parcă începem să ne vedem toate imperfecţiunile, în special atunci când ajungem la plajă. Nu te mai gândi la celulită ca la o povară, deoarece trebuie să accepţi faptul că toate femeile o au, însă în unele cazuri este mai evidentă. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la îngrijirea pielii având grijă şi la ceea ce mănânci, ci pur şi simplu să nu faci din această problemă una mai mare decât ar fi ea.

Ca să ai pielea catifelată şi tonifiată trebuie să ai mereu grijă de tine şi să te asiguri că faci suficientă mişcare. Iată câteva dintre cele mai eficiente metode care te ajută să ai pielea catifelată şi strălucitoare:


1. Încearcă să ai o alimentaţie sănătoasă

Chiar dacă este dificil să rezişti tentaţiilor culinare de tot felul care există în prezent, încearcă să ai o alimentaţie cât mai naturală, simplă şi echilibrată. Chiar dacă mai calci strâmb, este important să revii la planul iniţial! Însă, trebuie să nu mai dai crezare mitului potrivit căruia dacă slăbeşti scapi de celulită, deoarece nu funcţionează.
Ai grijă să incluzi în dietă surse de proteine (carne, nuci, leguminoase), surse de lecitină (soia, ouă, roşii, spanac), surse de grăsimi sănătoase (peşte, avocado, măsline, nuci) şi cât mai multe legume şi fructe proaspete. Acest stil echilibrat de a mânca te va ajuta să slăbeşti, să te menţii la greutatea dorită şi să ai o piele mai frumoasă.


2. Trebuie să bei multă apă

Apa plată este cea mai bună sursă de hidratare pentru corp, alături de legumele proaspete cu un conţinut mare de apă. Nutriţioniştii recomandă să bei zilnic între 1,5 şi 2 litri de apă fără să pui la socoteală ceaurile sau supele pe care le consumi.



3. Acordă prioritate sportului

Atunci când arzi mai multe calorii decât ai consumat eşti pe drumul cel bun şi vei constata rapid rezultatele aşteptate. În acelaşi timp cu arderea grăsimilor, vei observa şi faptul că pielea ta devine mai tonifiată şi mai frumoasă. Antrenamentele cardio sunt printre cele mai eficiente atunci când vrei să slăbeşti, însă este important să le combini cu cele care implică ridicarea unor greutăţi mici.


4. Masajul este foarte eficient

Indiferent că mergi la un salon pentru un masaj anticelulitic sau încerci să-l faci acasă cât mai des cu putinţă, acest obicei este foarte util, deoarece îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, stimulează arderea grăsimilor din acea zonă şi astfel pielea ta va arăta mai catifelată şi fermă.


5. Exfoliază cu regularitate pielea

O exfoliere făcută cu zaţ de cafea pe tot corpul este foarte eficientă, deoarece pielea rămâne curată şi catifelată, îndepărtând celulele moarte de la suprafaţă şi stimulând arderea grăsimilor. Zaţul de cafea şi sarea de mare sunt cele mai bune ingrediente pentru a face o exfoliere acasă.


6. Duşuri cu apă rece şi caldă

Modifică temperatura apei şi alternează duşurile calde cu cele reci, deoarece acest obicei are rolul de a îmbunătăţi circulaţia sângelui şi de a stimula metabolismul să ardă grăsimile mai uşor. Acest lucru te va ajuta să ai o piele curată, tonifiată şi catifelată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod