Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de ingrijire iarna

Iarna ne aduce vesti bune: in spatele (sau mai bine spus in ciuda) fularului cel mai gros si al paltonului cel mai calduros, pielea si parul tau pot fi la fel de proaspete si stralucitoare ca in restul anului. Afla care sunt produsele ce nu trebuie sa lipeasca din trusa ta de ingrijire in aceasta luna care a mai ramas din iarna.

Spray pentru improspatarea parului, Avon

Este una dintre zilele in care nu ai timp nici macar sa iei micul dejun, ce sa mai vorbim de o samponare? Sprayul pentru improspatarea parului (83.900 lei) se aplica prin pulverizare la radacina parului, dupa care acesta este masat si periat.
Spray-ul confera volum si textura, absoarbe uleiul natural si lasa un parfum placut parului.

Gama Nutrilogie, Vichy

Daca pe timpul iernii pielea ta este aspra, fara stralucire, sensibila si ai senzatia ca "tine", Laboratoarele Vichy iti propun Gama Nutrilogie. Aceasta activeaza biologic productia lipidelor, conferind confort si flexibilitate tenului pentru 24 de ore. Nutrilogie este disponibila in 2 variante de textura, cu putere nutritiva imediat adaptata nevoilor pielii uscate (Nutrilogie 1) sau foarte uscate (Nutrilogie 2), la pretul de 650.000 lei fiecare.
Buzelor uscate, Nutrilogie Buze (263.500 lei) le reda confortul, flexibilitatea si volumul.

Vitamin E Lip Care, The Body Shop

Produsele gamei Vitamin E contin ulei din germeni de grau bogat in vitamina E antioxidanta care protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi, a poluarii, a vantului si a frigului. Produsele contin de asemenea unt de shea care hidrateaza pielea in profunzime, lasand-o fina si catifelata. Buzele tale vor zambi chiar si la temperaturile cele mai scazute, daca le vei aplica Vitamin E Lip Care SPF 15 (143.000 lei).


Astor Natural Fit, Astor

Noua inovatie cosmetica din gama "Sens Tech", de la Astor, este fondul de ten Natural Fit (pret recomandat: 275.000 lei), care rezista cu fidelitate timp de 12 ore. Acesta contine trei minerale esentiale
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod