Bucura-te de vara, in deplina siguranta!

Se poate spune ca, in ciuda capriciilor vremii, anotimpul calduros si-a intrat pe deplin in drepturi. Dincolo de inevitabilele neplaceri trecatoare pe care ni le cauzeaza caldura, acest lucru ne face sa visam deja la zilele de concediu care se contureaza tot mai mult.

Iti amintesti de zicala aceea potrivit careia "gospodarul isi face vara sanie si iarna car"? Pastrand proportiile, este ceea ce ar trebui sa faci si tu: pregateste-ti o rezerva de produse de ingrijire si protectie special concepute pentru vara, ce te vor ajuta sa eviti necazurile provocate de arsurile solare. Avon, The Body Shop si Avene iti fac niste propuneri irezistibile...

Nu vei fi luata prin surprindere...

...
Visezi la momentele de relaxare? Oriunde alegi sa-ti petreci vacanta, cu produsele cosmetice din gama Avon Bronze te vei putea bucura de razele soarelui de dimineata si pana la apus. Vei fi perfect protejata.

In zonele de clima temperata, in primele zile de expunere la soare, foloseste produse cosmetice cu factori de protectie incepand de la 6 (pentru parul inchis la culoare, ten brunet) pana la 20 (pentru tenul si parul deschise la culoare). Dupa cateva zile, cand riscul scade, poti folosi factori de protectie mai mica.

Esti nerabdatoare ca pielea ta sa dobandeasca o frumoasa nuanta aramie? Pentru un bronz uniform si rezistent, Avon iti propune o lotiune pentru accelerarea bronzului, cu SPF 6, disponibila la pretul de 18,99 RON.


Dar pentru a te asigura ca vei arata impecabil, nu trebuie sa uiti de hidratarea si hranirea in profunzime a epidermei. Lotiunea de corp Vita Nourish, pe care o poti achizitiona la pretul de 9,99 RON, nu-ti va permite sa omiti acest aspect esential...

Protectie... parfumata!

Ca intotdeauna, The Body Shop vine in intampinarea nevoilor tale, cu o gama de produse speciale. Astfel, din bagajul tau de vacanta nu trebuie sa lipseasca lotiunea de zi cu ulei din germeni de grau, bogata in Vitamina E antioxidanta si factor de protectie solara, care costa 31, 50 RON.

Ia sa vedem, ce ti-ar mai trebui? Buzele tale, predispuse si ele deshidratarii, vor fi perfect protejate cu ajutorul balsamului pentru buze cu ulei din germeni de grau, si el bogat in Vitamina E antioxidanta si factor de protectie solara 15, disponibil la pretul de 12 RON.


Nu am uitat de machiaj! Poti folosi un fond de ten hidratant, continand cu ulei din nuca de marula si factor de protectie 15 si care costa 57 RON. Impecabila si perfect protejata!

Ingrijeste-te si rasfata-te...

Efectele benefice ale soarelui sunt numeroase. Insa, razele soarelui pot dauna pielii, cauzand de la inrosiri minore ale pielii pana la leziuni cutanate severe, precum si pete maronii (de pigmentare) pe zonele expuse neprotejat la soare. De asemenea, razele soarelui sunt responsabile de imbatranirea pielii.

Este astfel esential sa iti protejezi pielea, folosind produse de fotoprotectie adaptate fototipului fiecarui tip de ten (gras sau uscat), zonei de pe corp ce trebuie protejata (crema/ emulsie - pentru fata sau lapte/ spray
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • julia pe 14 Mai 2011, 21:30
    buna

    se poate cumpara cumva lotiunea de plaja pt accelerarea bronzului inca?si cum?si cu cat?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod