Bronzeaza-te in siguranta, cu ajutorul celor mai noi produse de protectie solara

Stii deja, de mult timp, cat de importanta este protectia pielii atunci cand te expui la soare - si aceasta nu inseamna numai sa mergi la plaja, ci si atunci cand te plimbi prin statiune. Razele actioneaza cateodata aproape fara ca tu sa-ti dai seama, chiar si atunci cand sunt nori. Prin urmare, nu trebuie sa neglijezi folosirea stricta a produselor de ingrijire a pielii.

Singura problema ar putea fi aceea ca nu stii ce sa alegi; sunt atat de multe oferte, si toate sunt tentante! La care sa te opresti, oare? Iti propunem o serie de produse care te vor ajuta nu numai sa-ti protejezi epiderma, evitand aparitia arsurilor, ci si sa te bronzezi frumos si uniform.

Solutii pentru orice situatie

Produsele propuse de Avene contin factor de protectie si sunt adaptate tuturor fototipurilor de piele (pentru cele foarte deschise la culoare, deschise, inchise, mate) cat si adaptate tuturor tipurilor de ten: uscat, normal sau mixt. Iata care sunt acestea:

In cazul in care ai pielea sensibila, fragila, intoleranta sau ai suferit nu de mult vreo interventie chirurgicala, iti recomandam produsele cu SPF 50, din gama alba. Acestea sunt crema SPF 50, pe care o poti gasi la pretul de 45.1 RON, precum si crema bronzanta Compact dore, cu acelasi factor de protectie, care costa 62.7 RON. De asemenea, poti folosi aceste produse si pentru protectia pielii copiilor, care sunt foarte sensibili.


Produsele Avene cu SPF 40 din gama oranj ofera o protectie considerabila. Iata ce nu ar trebui sa lipseasca din bagajul pe care il iei in concediu: stick pentru buze, la pretul de 24.4 RON (nu neglija acest aspect, buzele sunt foarte sensibile si, daca nu le protejezi corespunzator, nu numai ca se vor usca, dar risti sa iti apara eruptii herpetice chinuitoare); lapte fotoprotectie pentru copii (54.8 RON), crema de fata, care costa 46.3 RON, precum si spray pentru corp, pe care il gasesti la pretul de 70.6 RON.

Produsele acestea sunt recomandate pentru prima expunere la soare, cand pielea este foarte deschisa la culoare, precum si in conditii de expunere intensa.

De asemenea, ai la dispozitie si alte produse - creme si emulsii pentru tenul mixt sau gras, spray-uri de corp, cu diferiti factori de protectie SPF 50+, SPF 20, SPF 12. Nu trebuie decat sa le alegi pe cele care ti se potrivesc. In afara de produsele de fotoprotectie, Avene iti ofera si doua produse din gama de solare: lapte autobronzant, pe care il gasesti in varianta de 100 ml la pretul de 45.7 RON, precum si lotiune reparatoare dupa plaja, care este disponibila in varianta de 200 ml si costa tot 45.7 RON.

Pe durata intregii veri este important sa folosesti apa termala, pentru racorirea si calmarea pielii. Produsul este disponibil in trei variante: 150 ml - 25.2 RON, 300 ml - 36.9 RON, si 50 ml - 16.7 RON).
Se recomanda sa o folosesti in caz de arsuri solare, iritatii, dupa ras sau dupa epilat, precum si pentru demachiere sau fixarea machiajului.

Un alt produs ideal pentru perioada verii, pe care il gasesti tot la Avene, este Hydrance optimale UV 15 - crema hidratanta pentru toate tipurile de ten, cu factor de protectie si care se bucura de recomandarea medicilor dermatologi.

Protectie cu ajutorul unor produse pe baza de uleiuri

Emulsia Sombrero pentru bronzat IFP 20, de la Elmiplant, pe care o gasesti in varianta de 200 ml la pretul de 9 RON, asigura pielii un bronz uniform si protectie impotriva iritatiilor provocate de soare. Substantele filtru UVA/UVB continute au rol protector impotriva actiunii radiatiilor UV. Uleiul de avocado este unul dintre cele mai eficace uleiuri de uz cosmetic, avand actiune regenerativa, emolienta, cicatrizanta si nutritiva. Uleiul de masline este recunoscut pentru efectul sau antioxidant si antiinflamator. In acelasi timp, hraneste epiderma si reduce efectul agresiunii factorilor de mediu asupra pielii.

Dupa o zi de expunere la soare, pielea este iritata si necesita aplicarea unui produs care sa o calmeze si sa-i confere suplete. Care ar putea fi acesta? Emulsia dupa plaja din aceeasi gama, Sombrero. Prin continutul bogat in extract de Aloe Vera si eucaliptol, produsul - disponibil in varianta de 200 ml si care costa 6.5 RON - calmeaza pielea iritata dupa o zi de plaja.


Pentru protectia pielii micutului tau, ai la dispozitie lotiunea spray colorata SPF 30, care hidrateaza intensiv datorita continutului bogat in ulei de catina, ulei de santal si ulei din germeni de grau. Vitamina E si uleiul de catina protejeaza pielea sensibila. Lotiunea, disponibila in varianta de 200 ml, costa 13.5 RON. Asigura protectie UVA/UVB datorita sistemului stabil de filtre, patrunde rapid in piele si se aplica usor.

Daca vrei sa te bronezi uniform si pielea ta sa dobandeasca o frumoasa nuanta aramie, iti recomandam uleiul pentru bronzat SPF 6. Il poti gasi in varianta de 150 ml, la pretul de 8 RON si asigura o hidratare intensiva datorita continutului bogat in ulei de morcov (beta-caroten natural) si Vitamina E. In acelasi timp, Vitamina E previne foto-imbatranirea epidermei. Uleiul fixeaza bronzul si confera stralucire pielii, asigurand totodata protectie UVA/UVB, prin sistemul de filtre solare continut.

Dubla protectie in fata agresiunii razelor de soare

In cazul in care te regasesti printre persoanele cu pielea deschisa, sensibila si intoleranta, poti recurge la crema solara Auriege, pe care o gasesti la Cella Center. Aceasta are SPF 40 si este imbogatita cu vitamina E. Produsul, pe care il poti achizitiona la pretul de 90 RON, este rezistent la apa si nu lasa urme inestetice pe piele. Prin compozitia sa, crema iti asigura o dubla protectie si, in acelasi timp, intensifica stralucirea epidermei.
Aroma de vanilie confera un miros placut, iar textura fluida permite o buna patrundere in piele a substantelor active de hidratare si prevenire a foto imbatranirii. Se recomanda aplicarea la fiecare doua ore de expunere solara.

Laptele reparator Auriege, disponibil la pretul de 54 RON, remediaza efectele agresiunii razelor se soare si regenereaza pielea, multumita unui complex de vitamine si substante active care previn imbatranirea pielii. Se aplica pe tot corpul in fiecare seara, dupa expunerea solara si mentine pielea hidratata, improspatand-o si calmand-o. De asemenea, stimuleaza regenerarea in profunzime.

Uleiul Auriege, imbogatit cu vitamina E si rezistent la apa, costa 88 RON si faciliteaza bronzarea uniforma, reducand la minimum efectele nocive ale expunerii solare. Totodata, are actiune intensa de combatere a radicalilor liberi. Conceput sub forma de spray, pentru o aplicare mai usoara, are o textura fluida si penetreaza cu repeziciune, lasand pielea fina si matasoasa. Se recomanda aplicarea inainte de fiecare expunere solara, iar daca stai mai mult pe plaja, foloseste din nou produsul, asigurandu-ti astfel protectia maxima.



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CATALINA pe 29 Sep 2008, 16:45
    AVENE

    CUM SE FOLOSESTE CREMA HIPERSENSITIVE SI ANTIALERGIE DE LA AVENE???ACEEA MICUTA???STIE CINEVA DACA DA VA ROG SA-MI DA-TI UN UN RASPUNS!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod