AVON te ajuta sa pasesti sigura pe tine pe plaja!

Fiecare femeie isi doreste sa paseasca sigura pe sine pe plaja, fara teama ca ochi critici vor gasi motive de satisfactie. AVON iti sare in ajutor si iti ofera toate solutiile necesare unei vacante la mare: pentru picioare fara celulita, pentru un ten luminos, pentru imortalizarea momentelor de bucurie, pentru bucuria unei genti in culori vii, asortate cu... aparatul foto.

Click pe poza pentru varianta marita  

Cellu Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment

Gelul anticelulitic reduce circumferinta coapselor cu pana la 3,8 cm, dupa doua saptamani de tratament. Tehnologia Burn & Block care sta la baza acestui gel contine extract de fruct de gherghin, cafeina si plante medicinale chinezesti (chaiu, perilla). Extractul de fruct de gherghin stimuleaza procesul de lipoliza (eliminarea celulelor adipoase), crescand rata de ardere a grasimilor, care duce la pierderea in greutate si la reducerea celulitei. Gelul (32,99 lei noi / 329.900 lei) se maseaza de doua ori pe zi, pe zonele cu celulita si, pentru efecte optime, trebuie insotit de dieta si de exercitii fizice.

Click pe poza pentru varianta marita  

Retroactive+ Skin Optimiser

Datorita acestui tratament pentru imbunatatirea conditiei tenului, pielea ta va putea beneficia de noua Tehnologie Holographic. Aceasta reflecta lumina, imperfectiunile tenului devenind invizibile. Tratamentul (39,99 lei noi / 399.900 lei) se aplica direct pe piele sau dupa folosirea unei creme Anew. Se maseaza pe fata si pe gat cu miscari circulare ascendente. Confera luminozitate si prospectime tenului tern, lipsit de claritate.

Click pe poza pentru varianta marita  

Stripped Beach Bag

Geanta de vara de la Avon este incapatoare si practica. O poti folosi in orice drumetie si mai ales pe plaja, pentru ca incap in ea toate lucrurile de care ai nevoie. Poti cumpara geanta cu 24,99 lei noi (249.900 lei), la comandarea de produse din brosura in valoare de 42,95 lei noi (429.500 lei).

Click pe poza pentru varianta marita  

Avon Bronze Fun Camera

Aparatul de fotografiat de unica folosinta de la Avon are un imprimeu asemanator cu geanta de vara, pentru ca sa fii asortata pe plaja. Primesti aparatul cu 1 ban (10.000 lei), la comandarea de produse Avon Bronze in valoare de 30,48 lei noi (304.800 lei).



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod