Avon luptă împotriva cancerului la sân

Mereu facem promisiuni. Uneori le respectăm, alteori le uităm. Unele ni se par importante, altele mai puţin. Dacă promisiunea ta ar putea salva o viaţă ţi s-ar parea importanta? Dar dacă ar fi chiar viaţa ta în joc, ai uita să o respecţi?
Mereu facem promisiuni. Uneori le respectăm, alteori le uităm. Unele ni se par importante, altele mai puţin. Dacă promisiunea ta ar putea salva o viaţă ţi s-ar parea importanta? Dar dacă ar fi chiar viaţa ta în joc, ai uita să o respecţi?  
 
Şi în acest an Avon luptă împotriva cancerului la sân prin Campania pentru sănătatea sânilor. Pentru că viaţă ta contează enorm, nu doar pentru tine ci şi pentru soţul, copiii sau prietenele tale, Avon te ajută să faci promisiunea care contează!

Promite că mergi la controlul la sân pentru a afla că eşti bine.
Intră pe site-ul www.stopcancerlasan.ro şi accesează secţiunea "Comunitate" sau foloseşte aplicaţia "Promite" de pe pagina de Facebook "Stop Cancer la Sân". De asemenea, poţi face acest pas important la una dintre Cabinele Promisiunii aflate în Bucureşti şi Cluj.
 
Susţine campania venind cu o prietenă la Marşul Promisiunii. Evenimentul va avea loc pe 1 octombrie, la ora 17 în Parcul Tineretului, intrarea Şincai,Bucureşti.
Fii alături de sute de femei care ştiu cât de importantă este viaţă lor.

La finalul marşului poţi promite şi tu că mergi la control, la Cabina Promisiunii, sau te poţi bucura de muzică celor de la Direcţia 5 şi Vunk.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AnaMaria pe 29 Mai 2014, 11:01
    Falsitate si Ipocrizie

    Produsele companiei Avon, Oriflame etc. se pare ca provoaca sau cel putin accelereaza cancerul la san si dezvoltatrea celuleor maligne. Asemenea ipocrizie si falsitate ca in cazul campaniel Lupta impotriva cancerului la san a companiei Avon mai rar gasesti. Si vedetele implicate, vezi Andreea Marin isi vand sufletul pentru un pumn de bani. Sa stiti ca Dumnezeu nu doarme si va veni si vremea decontarii pentru fiecare !

    0
    0

  • Irina M. pe 24 Iun 2013, 15:00
    Avon si cancerul

    Avon lupta contra cancerului de san prin campania mentionata in articol, dar in schimb, produsele lor contin PARABENI, conservanti toxici ce expun consumatoarele la riscul de a dezvolta cancer si dereglari hormonale. Cititi un articol bine documentat aici: http://www.organicconsumers.org/articles/article_19335.cfm Pana cand aceasta companie nu isi va reformula produsele in maniera unei retete blande, eventual organice, care sa excluda nenumaretele substante toxice printre care si temutii parabeni, va recomand sa va limitati la a cumpara produsele roz. Nu va hraniti pielea cu toxine! Mentionez si eu am fost consumatoare de cosmetice Avon, asta pana "sa invat sa citesc" eticheta cu ingredientele. Acum nu le-as mai folosi nici daca le-as primi gratis. Asteptam ca Avon sa investeasca in reformularea cosmeticelor pentru a sustine cu adevarat, nu in mod duplicitar, campania contra cancerului la san.

    1
    0

  • steluta pe 29 Oct 2011, 17:56
    nu stim

    noi promitem ca mergem la control dar neavand bani pt.mici sau mari atenti la medici ce putem sa facem cui sa-i promitem in romania se moare de orice boala pt.ca oameni nu au bani sa dea la medici

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod