Alege crema potrivita stilului tau de viata

O data cu trecerea timpului, pielea este prima care ne "da de veste" ca ar trebui sa-i acordam un plus de atentie pentru a se mentine tanara. De-a lungul timpului, au aparut pe piata o diversitate de produse destinate ingrijirii epidermei si intarzierii procesului de imbatranire celulara. Produsele de ingrijire a fetei au o mai mare eficienta atunci cand raspund nevoilor individuale, care tin de stilul de viata si de varsta. Acum ai la dispozitie o gama completa de produse revolutionare in domeniu, lansate de compania Dr. Grandel.

Pentru tenul stresat

Click pe poza pentru varianta marita  

Zilnic, pielea sensibila a fetei este supusa actiunii agresive a diferitilor factori nocivi - poluarea, fumul de tigara, radiatiile ultraviolete sunt numai cateva exemple. Este adevarat ca epiderma parcurge un proces constant de regenerare dar, pe masura ce inaintam in varsta, acesta devine din ce in ce mai lent. Imbatranirea pielii se manifesta, in principal, prin aparitia ridurilor fine, iar razele de soare accelereaza deshidratarea si deteriorarea epidermei. Pentru a ajuta pielea sa se mentina tanara cat mai mult timp, compania Dr. Grandel a lansat produsele din gama Timeless.

Daily Revitalizer (202 lei noi) constituie o excelenta baza de machiaj. Cu o textura usoara si cremoasa, produsul protejeaza tenul de actiunea radiatiilor UVA si UVB, prevenind astfel imbatranirea prematura a pielii. Mentine nivelul optim de hidratare si ajuta la atenuarea ridurilor fine. Tenul devine mai catifelat si stralucitor.

Retinol Balm (157 lei noi) este recomandat pentru tenul usor ridat, intrucat contine un complex activ de vitamina A, cu rol in sinteza de colagen, contribuind astfel la incetinirea imbatranirii.
Datorita formulei sale speciale, produsul destinde epiderma si ii ofera o stare de confort chiar dupa prima aplicare, contribuind la atenuarea ridurilor si improspatarea pielii.

Pentru pielea sensibila

Click pe poza pentru varianta marita  

Persoanele a caror epiderma este sensibila sunt mult mai predispuse la aparitia iritatiilor, dilatarea capilarelor si inrosirea epidermei. De aceea, este important sa-ti alegi produse adaptate acestui tip de piele pentru ca acestea au o formula blanda si confera un plus de hidratare. Gama Sensitive Balance este conceputa pentru a raspunde acestei necesitati: produsele obtinute din avocado si germeni de cereale hidrateaza, hranesc si calmeaza pielea. Poate fi folosita oricand simti ca tenul tau a fost expus excesiv la soare sau la factorii poluanti.

Night Care (102 lei noi) este o crema de noapte care, pe langa avocado si germeni de cereale, contine extras de romanita. Produsul hraneste pielea in timpul noptii si diminueaza ridurile fine, iar fata va deveni mai fina si mai luminoasa.

Produsul Ellisima (120 lei noi) consta in capsule obtinute din ulei de primula si coada soricelului, fiind bogate si in acizi gamalinolenici (acizi grasi esentiali care regleaza dezechilibrele celulare de la nivelul epidermei si regenereaza pielea). Continutul de vitamina E, cu proprietati antioxidante, constituie o bariera suplimentara de protectie. Fiecare capsula contine suficient extras pentru o aplicare. Taie atent varful capsulei, pune continutul in palma si maseaza-te pe fata in prealabil demachiata, pe gat si pe decolteu.
Ulterior, aplica Day Care sau Night Care, in functie de momentul zilei.

Recomandari pentru tenul care "a implinit" 40 de ani

Click pe poza pentru varianta marita  

Produsele din gama Phyto Care contin ingrediente naturale active, din plante a caror actiune curativa si de improspatare este recunoscuta.

Dermagran Balm (93 lei noi) este conceput dupa o formula speciala, bazata pe un complex de ingrediente active, cum ar fi uree si pantenol, care calmeaza pielea iritata, ofera un plus de hidratare si protectie zilnica a epidermei, fiind foarte bine tolerata. Produsul este inodor si nu contine coloranti sau conservanti.

Bioflavon Day (87 lei noi) este o crema de zi, care hidrateaza si confera elasticitate si fermitate pielii. Produsul are un rol esential in ingrijirea tenului femeilor care au trecut de varsta de 40 de ani si reface structura epidermei in profunzime.

Pentru tenul deshidratat

Click pe poza pentru varianta marita  

Printre numerosii factori care cauzeaza imbatranirea prematura a pielii se afla stresul si o alimentatie inadecvata. Dupa implinirea varstei de 25 de ani, epiderma incepe sa se subtieze, devine mai sensibila si incep sa se formeze ridurile fine. Este momentul propice pentru a incepe un tratament intens de sustinere cu produsele din gama TopCare.

Skin Control (119 lei noi), un balsam bland, cu ceramide, extract de Ginkgo, vitaminele A si E, poate fi folosit in orice moment al zilei, indiferent de tipul de piele, si nu lasa epiderma lucioasa. Aplica produsul ori de cate ori simti ca pielea ta are nevoie sa fie improspatata.


Skin Results (135 lei noi) este o capsula cu ceramide, conceputa pentru a fi aplicata in timpul noptii si stimuleaza regenerarea tesuturilor epidermei. Este ideala pentru pielea obosita si stresata, pe care o revitalizeaza si o improspateaza, fiind recomandata aplicarea ei in special in acele zone in care au aparut primele riduri. Procedura de aplicare a acesteia este similara cu aceea descrisa pentru capsulele Ellisima, iar dupa folosire, completeaza tratamentul cu o crema de noapte.

Pentru tenul lipsit de vitalitate

Click pe poza pentru varianta marita  

Produsele din gama Hydro Active confera un plus de hidratare pentru toate tipurile de piele. In general, daca epiderma nu este ingrijita si hidratata corespunzator, isi pierde stralucirea si, in timp, capata o nuanta palida. Ingredientele din compozitia produselor Hydro Active sunt special alese pentru a compensa deficienta de hidratare si pentru a improspata pielea. Pielea va arata mai tanara si va fi mai elastica.

Episome (100 lei noi) este recomandat pentru toate tipurile de ten, hidrateaza si ingrijeste pielea pe care incep sa se vada urmele trecerii timpului. Contine liposome, germeni de grau si tarate, aloe vera, pantenol si extract de bambus. Dupa demachiere, pune in palma cateva picaturi de Episome si maseaza-te pe fata, gat si decolteu, iar apoi aplica o crema de zi sau de noapte.

Quick Mask (93 lei noi) este o masca pe baza de plante, care actioneaza in profunzime si diminueaza ridurile. Poate fi folosita indiferent de tipul tau de ten, de doua-trei ori pe saptamana, lasand-o sa actioneze timp de 3-5 minute.
Maseaza pana cand produsul intra in piele.

Recomandari pentru tenul tanar

Click pe poza pentru varianta marita  

Gama Protect iti ofera toate vitaminele de care tenul tau are nevoie pentru a se mentine frumos si luminos, protejandu-l de actiunea perturbatoare a factorilor exteriori. Produsele sunt imbogatite cu vitaminele A, C si E, al caror rol in revigorarea si protectia tenului fata de radicalii liberi sunt binecunoscute.

ACE Beauty Caps (125 lei noi) sunt capsule destinate tenului uscat si aspru. Continutul lor se asimileaza repede si este foarte bine tolerat, pentru fiecare aplicare fiind necesara cate o capsula.

ACE Flash (87 lei noi) este un concentrat activ, in fiole, si contine vitaminele A, C si E. Stimuleaza procesul de regenerare a pielii si ii confera stralucire naturala.

Si cateva sfaturi...

De doua ori pe saptamana, renunta la cina si, dupa ora 16.00, bea numai apa sau ceai de plante. Procedand astfel, procesul de regenerare celulara va fi stimulat si accelerat.

Tenul trebuie ajutat si din exterior, asadar, indiferent care este alegerea ta, in trusa de ingrijire sunt obligatorii tabletele "Perfect Skin Beauty Tablets", care ajuta tenul sa-si pastreze cat mai mult timp tineretea, datorita ingredientelor precum ceaiul alb, isoflavoni, "vitaminele frumusetii" (zinc si cisteina).





 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 29 Mai 2009, 20:53
    intrebare

    cum achizitionez creme de la dr grandel in bucuresti?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod