Mască de tip ţesut

9 produse cosmetice care nu sunt atât de utile precum credeai

Câteodată, reclamele îţi pot întinde o capcană! Din dorinţa de a fi cât mai frumoase, de multe ori cumpărăm o mulţime de produse cosmetice total inutile!
Chiar dacă unele produse cosmetice îţi promit multe efecte miraculoase, ele nu sunt atât de utile precum crezi. Mai mult decât atât, poţi găsi foarte uşor alternative mult mai sănătoase şi mai ieftine.

Brightside
ne prezintă o listă cu produse cosmetice de care nu ai nevoie cu adevărat:

Produsele pentru păr despicat/ tocat

Indiferent cât de mult ţi-ai dori, nu există un remediu cosmetic care poate rezolva problema firelor de păr despicate. Serurile şi balsamurile pentru această problemă oferă doar un efect vizual pentru o perioadă de timp limitată. Singurul lucru care funcţionează este o tunsoare!

Crema de mâini, crema de picioare, loţiunea de corp

Oamenii nu au nevoie de creme diferite pentru fiecare parte a corpului.
Faţa ta are nevoie de îngrijire specială, dar în cele mai multe cazuri poţi folosi un singur produs pentru întreg corpul. Toate cremele hidratante şi loţiuni funcţionează în acelaşi fel şi le poţi utiliza şi pentru corp şi mâini.

Şampon antimătreaţă


Atunci când glandele sebacee funcţionează prost, răspândirea unei ciuperci provoacă mătreaţa. Un şampon obişnuit antimătreaţă nu te poate scăpa de această problemă şi usucă şi scalpul. Ai nevoie de un şampon medical special, pe care să îl achiziţionezi de la farmacie.

Demachiantul

Demachiantul este unul dintre acele lucruri pe care le considerăm necesare din cauza faptului că folosim produsele cosmetice greşite. Săpunul curăţă mult mai bine decât demachiantul.
Nu conţine alcool, nu usucă pielea şi are un nivel de pH neutru.

Balsamul de buze


Cei mai mulți producători susțin că singura cale de a hidrata buzele este cu ajutorul unui balsam de buze. Unele dintre ele te pot ajuta într-adevăr, dar cele mai multe conţin alcool, care usucă pielea. O alternativă la prețuri accesibile și mai util este vaselina cosmetică sau ceara de albine amestecată cu o picătură de ulei de măsline sau de cocos.

Crema de ras

Înainte de apariţia gelului de duș, crema de ras a fost foarte importantă, ea înmuia foliculii de păr şi ajutaa lama de ras să alunece cu ușurință pe piele. Dar, din moment ce gelurile de duș conțin o mulțime de glicerină și mai multe substanțe hidratante decât cremea de ras, alegerea este evidentă.

Loţiunile anticelulită

O mulțime de oameni sunt încă tentați să creadă că există o baghetă magică, care ne va face perfecte într-o clipă.
Unul dintre miturile care trebuie risipit este eficiența unei creme anticelulită. În momentul de față, există doar două lucruri care pot lupta cu adevarat contra celulitei de pe fese: un stil de viaţă activ şi o dietă sănatoasă. Poţi încerca, de asemenea, diverse tipuri de masaj și de să foloseşti scrub, deoarece acestea stimulează circulația sângelui. Crema este capabilă doar să înmoaie pielea un pic și să dea un efect cosmetic de scurtă durată.

Uleiul pentru cuticule


Folosind câteva picături de ulei special pentru cuticule pare a fi un excelent mod de a obține o manichiură decentă. Cu toate acestea, după ce a fost absorbită, efectul dispare și nu aduce niciun folos. Dacă într-adevăr doreşti să îţi ajuţi unghiile, încearcă vaselina cosmetică sau uleiurile naturale de bază.

Măştile de tip ţesut


Nu putem spune că măștile de tip țesut sunt absolut inutile.
Ele într-adevăr pot face pielea să arate mai bine pentru o ocazie specială. Dar, de fapt, nu ai nevoie de ele. Cele mai multe sunt de hidratare sau pentru absorbţia sebumului, și poţi obține același efect folosind o cremă simplă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod