9 idei pentru a fi sexi in costumul de baie

Sezonul estival este in top. Te tortureaza putin gandul de a te "dezgoli" pe plaja, pentru a purta acel costum de baie minuscul si stramt? O sa ai putina bataie de cap daca iti doresti sa arati si sa te simti in elementul tau pe plaja.
Vestea buna este ca facand doar niste mici schimbari in rutina ta zilnica, poti evita socul pe care il ai adesea in fata oglinzii. Iata 9 modalitati care te vor ajuta, in timp util, sa te simti bine intr-un costum de baie.

1. Mananca de dimineata
In fiecare dimineata, de indata ce te dai jos din pat trebuie sa mananci sau sa bei ceva. Pana si o bucata de fruct sau o cafea cu putin lapte activeaza metabolismul. Nutritionistii sustin ca orice aliment ai consuma dimineata intrerupe starea in care organismul a intrat pe perioada somnului.


2. Tine-ti stresul sub "papuc"!
Diminueaza stresul cu ajutorul exercitiilor fizice, al rugaciunilor si al meditatiilor zilnice. Stresul poate declansa multe procese hormonale, care favorizeaza depunerea grasimilor.


3. Aerobic la televizor
Cand te uiti la televizor, ridica-te si aseaza-te de cateva ori in timpul pauzelor publicitare. Repeta acest exercitiu de fiecare data cand simti nevoia. Incepe cu cate doua seturi a cate 8-10 miscari, insa concentreaza-te asupra lor.


4. Condimentele stimuleaza metabolismul
Numeroase studii certifica faptul ca adaosul de condimente stimuleaza metabolismul. Asadar, nu ezita sa duci la serviciu o punga cu boia de ardei dulce sau iute pentru a-ti condimenta pranzul.


5. Alimente foarte reci sau foarte calde
Fa un efort sa consumi alimentele foarte reci sau foarte calde. S-a constatat ca temperaturile extreme te ajuta sa mananci mai incet, fapt care permite organismului sa trimita semnale in creier, odata ce ai mancat suficient.


6. Suna-i pe cei dragi de la plimbare
Important este sa nu stai locului pe cat posibil. De exemplu, suna-i pe cei dragi in timpul unei plimbari prin parc. Astfel lovesti doi iepuri dintr-o lovitura: iti dai telefoanele saptamanale si, in plus, arzi si caloriile in acelasi timp.


7. Scarile pot fi un aliat de nadejde
Urcatul si coboratul scarilor pot constitui aliatul tau pentru obtinerea unei siluete de admirat. Repeta acest lucru de cate ori ai ocazia, pana cand bataile inimii se intensifica: in pauzele de la serviciu, cand te intorci acasa de la munca (in locul liftului alege scarile), la metrou (in locul scarilor rulante, "munceste-te" putin). Daca intervine oboseala, opreste-te, trage-ti sufletul si continua-ti drumul pana in capatul scarilor!


8. Substituie pe rand grasimile
Incearca in fiecare zi sa inlocuiesti un aliment bogat in grasimi cu unul light. Renunta la frisca sau laptele din cafea. In felul acesta vei elimina caloriile zilnice care se depun pe solduri si coapse.


9. Mituieste-te singura!
Cumpara-ti costumul acela de baie pe care l-ai vazut intr-un magazin si ti-a placut la nebunie, cu toate ca pretul este mult peste limita pe care ti-o permiti. Considera-l premiul tau in urma "concursului de silueta". Nu numai ca te va motiva sa iti continui "cursa", ci iti va da si un sentiment de satisfactie in momentul decisiv cand il vei putea imbraca.
 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Giulia pe 31 Aug 2006, 21:23
    Siguranta,

    Fiecare dintre noi,ar trebui sa luptam cu noi si sa ne oferim de cate ori avem ocazia, un strop de fericire,si sa ne acceptam asa cum suntem,nimeni nu e perfect, insa,cu putina ambitie reusim sa ne mentinem in forma si sa ne luptam cu noi,pentru a castiga partida cu viata!!

    0
    0

  • felixpetcu pe 5 Aug 2006, 09:49
    angajant

    sfaturile acestea sunt general valabile (cu mici modificari),indiferent de problema pe care o resimtim la un moment dat.Acesta este un regim sanatos pt o viata sanatoasa si in plus iti da un sfat optimist:fa-ti singura cadouri pt a te convinge ca meriti ce e mai bun pe lume, ca fiinta de exceptie ce esti.

    0
    0

  • roxana deca pe 4 Aug 2006, 20:25

    sunt o mare iubitoare a sportului si regret ca statul la servici 8 ore pe scaun ma deprima imens

    0
    0

  • Iovanca pe 4 Aug 2006, 17:28
    noutati

    Imi place ce citesc si sunt surprinsa in acelssi timp. Unele idei mentionate mai sus contrazic ceea ce stiam eu, dar m-as bucura sa fie adevarate. De exemplu stiam ca o cafea sau condimentele stimuleaza pofta de mancare dar nu stiam ca stimuleaza metabolismul. Cred insa ca are sens. Imi place articoulul si voi incerca sa aplic ceea ce am citit. Pot sa va spun din experienta personala ca femeile din Romania arata superb. Pana si pe continentul nord american unde obezitatea este la ea acasa, unde vezi femei care parca au uitat ca sunt femei, romancele raman suple, sexy si deosebit de frumoase.

    0
    0

  • bebe pe 3 Aug 2006, 15:00
    aerobic!!

    Nu sunt nici antrenoare de aerobic,nici obsedata de acesta..doar ca numai asa poti sa fi in forma si sa slabesti...sa nu mai vorbim de celulita...care dispare ca prin minune.Eu zic despre cei care se plang ca nu fac deloc sport si nu au de ce sa se planga!!!

    0
    0

  • anca pe 30 Iul 2006, 21:38
    silueta

    sper sa mai slabesc daca tin cura asta deoarece eu am putin soldurile mari.eu cred k mai bine mi-ar prinde putina sala.oricum mi se pare interesanta aceasta cura deoarece nu e chiar asa de drastica si ma pot acomoda usor cu ea.mersi de sfaturi.

    0
    0

  • fedorca anca pe 30 Iul 2006, 17:02
    buna

    se poate renunta la orice dac iti doresti sa areti bine cu adevarat dar ca sportul nu e nimic daca practici poti sa mai si mananci cad ai pofta fara nici o teama eu incerc sa combin toate si sunt multumita atat fizic cat si psihic se poate doar vointa trebuie

    0
    0

  • mara pe 27 Iul 2006, 20:03

    ce-s cu tampeniile astea....?nici un om normal nu va renuntza la laptele sau frisca din cafea!pe langa asta nu e sanatos sa ai o masa fie foarte rece, fie foarte calda. asta cu sigurantza dauneaza sanataztii

    0
    0

  • Lupulescu Luminita pe 27 Iul 2006, 02:08
    suna bine!

    am sa-l iau in seama,chiar am nevoie de a da citeva kilograme jos.Succes si mai astept sfaturi utile!

    0
    0

  • miha.......... pe 25 Iul 2006, 23:12
    super

    este super articolul !!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • Otilia pe 21 Iul 2006, 17:56
    Reusit!

    Eu mi-am schimbat stilul de viata, am inceput sa fac sport, cat de putin, si acum am o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Am slabit 11 kg dupa sfaturi de pe acest site, pe care le gasesc extrem de utile si pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea.Mutumesc celor care impartasesc aceste sfaturi!

    0
    0

  • irina pe 20 Iul 2006, 10:40
    hrana e importanta!

    hrana e importanta......mai importanta decat orice....de la ea pleaca energia, energia de a face sport!

    0
    0

  • oana pe 19 Iul 2006, 16:01
    mai mult sport

    k sa ai un corp superb iti trebuie mult sport...si nu neaparat trebuie sa iti schimbi alimentatia zilnica...daca faci putina gimnastica si alergi un pic totul va fi OK...aveti incredere si incercati...pupici

    0
    0

  • simonika pe 19 Iul 2006, 14:20
    dragutz

    Aceste sfaturi mi se par chiar ok,am sa le incerc sa vad ce iese...

    0
    0

  • larisa pe 19 Iul 2006, 13:00
    mda

    eu nu stiu cum un telefon te face sa arzi grasimile. Sunt de parere k articolul e o prostie

    0
    0

  • Ana Lazar pe 19 Iul 2006, 09:23
    ?

    Stupid...rau de tot.

    0
    0

  • Alaci Lacramioara pe 18 Iul 2006, 14:09
    Este groaznic sa fii gras

    Trebuie sa faci tot posibilul ptr a slabi. Nu exista nu se poate.Mananci sanatos:fructe, legume, gratar, branzeturi.

    0
    0

  • st3fun pe 18 Iul 2006, 07:53
    sfaturi

    dar cand am sa vad si eu sfaturi pentru ingrasat ?

    0
    0

  • Madalina pe 17 Iul 2006, 12:21

    E super OK! Chiar aveam nevoie de cateva sfaturi, sunt practice si usor de urmat!Chiar daca nu sunt plinuta trebuie totusi sa am grija de silueta. Mercic!

    0
    0

  • kmy_urs pe 14 Iul 2006, 23:01

    Sunt ok sfaturile si sunt in total de acord cu cele scrise acolo. o sa incerc si eu cu toate k nu sunt plinuta...am mai pus 3-4 kg de knd m-am ;asat de fumat. Sunteti tari, tineti-o tot asa!

    0
    0

  • ariela pe 14 Iul 2006, 15:36

    este adevarat cu mancarea de dimineata,eu asa am slabit.

    0
    0

  • Geny pe 14 Iul 2006, 12:34
    Foarte interesant!

    este un articol interesant,mai ales pentru cei care vor mai mult de la ei.Cu putin efort si cu aceste sfaturi,lumea poate fi mai fericita!

    0
    0

  • Draga pe 13 Iul 2006, 19:24
    Chiar m-a stimulat articolul!!

    Desi nu arat f rau shi greutatea mea este normala dupa cum spun specialistii,imi doresc mai mult de la mine!Articolul vostru m-a ajutat shi mai mult sa-mi stabilesc prioritatile shi cred k o sa va urmez sfatul in tocmai!!Succe in continuare!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod