7 trucuri ca să pari mai slabă

Câte dintre noi, Evele, se pot declara total mulţumite de formele cu care am fost înzestrate? Există puţine femei care pot spune cu mâna pe inimă că nu îşi doresc să schimbe nimic la corpul lor. Fie că vor o siluetă mai zveltă sau, din contră, că nu ar strica două, trei kilograme în plus, loc de mai bine întotdeauna este.

Însă principala problemă este cea a kilogramelor în plus. Şi dacă nenumăratele diete la care apelăm nu dau rezultate, există mici trucuri care ne pot ajuta să mascăm această problemă şi să defilăm cu o siluetă, aparent, mult mai zveltă.
1 din 8

Tocurile alungesc şi subţiază


Sunt extrem de sexy şi în plus alungesc şi subţiază silueta. Atenţie însă pe care le alegi! Nu purta tocuri mai înalte de 10 centimetri dacă nu eşti obişnuită. Stângăcia şi disconfortul nu-ţi vor pune silueta într-o lumină favorabilă.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anca pe 5 Apr 2011, 10:58
    Alte imagini

    Cel mai convingator ar fi sa vedem niste poze cu femei pai plinute, ca degeaba ne aratati talii de viespe si trupuri de manechin ca nu prea ne ajuta, trebuie sa ne imaginam noi cam cum ar veni si e nasol.

    4
    0

  • aida pe 4 Apr 2011, 10:29
    OK

    NU ESTE ADEVARAT CE SPUI DE CULORILE INCHISE CA TE FAC SA PARI MAI SLABA ,CIND FACI ASEMENEA AFIRMATII INCEARCA SA SI CULEGI INFORMATIILE CORECTE S/A DEMONSTRAT CA ALBUL ESTE MAI IMPONENT VIZUAL NEGRULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SI LUCREZ IN DOMENIU DE APROAPE 30 DE ANI.

    0
    4

  • MIHAELA IRIMIE pe 3 Apr 2011, 11:55
    buna

    sportu si regimu ajuta foarte mult!

    2
    0

  • elena pe 3 Apr 2011, 11:12
    frumusete

    intra pe www.cosmeticsstore.ro pentru noua gama de produse SPARITUAL

    0
    0

  • madutza160 pe 3 Apr 2011, 09:17
    buna monik

    Ne spui si noua cum ai reusit sa scapi de 24 de kg intr-un singur an...poate reusim si noi.Asteptam raspunsul tau....pana atunici faceti sport feteleor ca ajuta foarte mult!!

    1
    1

  • Monika15 pe 2 Apr 2011, 18:24
    Totusi...?

    Nu ar fii mai simplu sa adoptam un stil de viata sanatos si sa facem si putin sport? Eu optez pentru acestea, doarece intr-un an am scapat de 24kg. Oricine poate daca vrea cu adevarat! Degeaba mascam...grasimea e tot acolo din pacate.

    9
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod