7 cele mai simple trucuri de frumuseţe care te vor face să arăţi fabulos

Ne-am obişnuit să credem că tratamentele de înfrumuseţare care dau rezultate sunt, cu siguranţă, scumpe şi trebuie să ne ducem la un salon ca să beneficiem de ele. Însă, lucrurile nu stau chiar aşa. Poţi să te bucuri de rezultatele unui tratament la tine acasă, fără cheltuieli prea mari.

Ne-am obişnuit să credem că tratamentele de înfrumuseţare care dau rezultate sunt, cu siguranţă, scumpe şi trebuie să ne ducem la un salon ca să beneficiem de ele. Însă, lucrurile nu stau chiar aşa. Poţi să te bucuri de rezultatele unui tratament la tine acasă, fără cheltuieli prea mari.

Zaţul de cafea te scapă de celulită

Dacă vrei să scapi de celulită, nu mai arunca zaţul de cafea. Nu mă îndoiesc de faptul că ştii acest truc. Dar de câte ori l-ai folosit? Obişnuieşte-te ca la fiecare duş să foloseşti zaţul de la cafea pe post de scrub. Amestecă-l cu puţin gel de duş ca să obţii o pastă şi maseză-ţi cu ea zonele cu celulită. Dacă ai să faci din acest ritual un obicei, vei vedea rezultatele. 

Măşti pentru păr

Dacă faci parte din acea categorie de fete care este mereu nemulţumită de părul ei, a venit momentul să faci ceva în acest sens.

Cu alte cuvinte, răsfaţă-l! Ne-am obişnuit să ne plângem mereu cât ne rău ne stă părul. Dar când am avut cu adevărat grijă de el? Nu se pun vizitele la salon. Te întreb cum îl îngrijeşti tu, acasă. Învaţă să foloseşti, săptămânal, diferite măşti din ingrediente naturale care să ţi-l hidrateze sau care să-i ofere strălucire. Un foarte bun exemplu este masca din maioneză, care e un tratament excelent pentru părul degradat. 

Exfolierea buzelor

Buzele, ca şi pielea ta, au nevoie de îndepărtarea celulelor moarte, dacă vrei să arate bine. Foloseşte o periuţă de dinţi mai moale şi un scrub pe care ţi-l poţi prepara din zahăr brun şi ulei de măsline.

Amestecă două linguriţe de zahăr şi jumătate de linguriţă de ulei de măsline. Pasta obţinută se aplică pe buze şi se masează uşor. După exfoliere, hidratează cu miere de albine (pe care o poţi lăsa peste noapte pe buze).

Pentru gene perfecte

Dacă vrei să ai gene lungi şi dese nu trebui să apelezi la cele false. Învaţă mici trucuri care te vor ajuta să ai genele mult visate. Foloseşte, pe timpul nopţii, un ulei hrănitor pentru gene. Uleiul de ricin sau uleiu de măsline sunt foarte utile în acest caz, fiind cunoscute efectele lor de stimulare a creşterii părului. Un alt aliat pentru gene mai des este vitamina E. Aplicaţi-vă ulei cu vitamina E cu o periuţă de gene curată, seara, înainte de culcare.

Măști pentru față

Pe lângă îngrijirea zilnică, tenul nostru au nevoie de măști speciale de hidratare și hrănire. Cel mai bine este să le preparăm chiar noi, în casă, din ingrediente naturale. Mierea, uleiurile naturale, bananele sau iaurtul sunt doar câteva produse din bucătăria noastră care ne pot ajuta tenul să arate mai bine. 

Scapă de cearcăne

Dacă vrei să scapi de cearcăne nu te folosi numai de machiajul corector. Compresele cu ceai de muşeţel, ceai de sunătoare sau ceai verde sunt foarte eficiente. De asemenea, rezultate foarte bune dau şi feliile de castravete sau de cartof crud aplicate pe ochii curaţi, seara înainte de culcare.


Hidratează din interior

Chiar dacă ai auzit acest sfat de nenumărate ori, tot nu-l urmezi (din diverse motive).

Însă, hidratarea chiar este benefică pentru tenul tău. Încearcă măcar înainte de culcare, dar şi dimineaţa, la trezire, să bei câte un pahar mare de apă pentru a asigura hidratarea de care are nevoie corpul tău. Vei vedea rezultatele.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod