6 sfaturi pentru buze apetisante

Există mici trucuri, dar foarte eficiente, care te pot ajuta să oferi un aspect mai plin şi foarte sexy buzelor tale.
Buze senzuale asemănătoare cu cele ale starurilor. Asta crezi că îţi lipseşte pentru a-l cuceri. Nimic mai simplu. Nu ai nevoie de intervenţii sofisticate şi foarte costisitoare. Există mici trucuri, dar foarte eficiente, care te pot ajuta să oferi un aspect mai plin şi foarte sexy buzelor tale.

După urmarea a numai 6 paşi îţi poţi transforma buzele în punctul tău forte.

1. Răsfaţă-le!

Vântul şi frigul reprezintă duşmani de temut pentru buzele tale. Nu este o noutate că în perioada rece, devin mai uscate, se crapă şi îşi pierd din senzualitate.
Ca şi tenul, buzele au nevoie de mai multă hidratare, mai ales că sunt lipsite de glandele sebacee şi sunt mai uscate decât restul pielii. Pe lângă produsele speciale, poţi opta şi pentru tratamentele naturiste care şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului pentru milioane de femei. Dintre acestea, mierea este probabil cel mai dulce şi eficient tratament de înfrumuseţare. Constituie soluţia ideală pentru buzele uscate şi crăpate, datorită proprietăţilor hidratante şi vindecatoare. Aplică puţină miere de albine pe buze înainte de a te duce la culcare (asta în cazul în care nu eşti alergică la miere) şi vei avea o surpriză mai mult decât plăcută dimineaţa.
De asemenea, smântâna şi uleiul de măsline sunt foarte hidratante pentru buzele uscate.  

2. Exfolierea este importantă

Foloseşte o periuta de dinţi cu peri moi pentru a le exfolia cu blândeţe, prin mişcări circulare. Acest masaj stimulează circulaţia sângelui şi, în acelaşi timp, înlătură celulele moarte de la suprafaţă, pregătindu-le pentru aplicarea produselor de îngrijire.

3. Balsamul nu trebuie să lipsească din geantă!

Mai ales iarna. Optează pentru un balsam de calitate, pentru a le hrăni şi hidrata.
Înainte de a aplica rujul, nu ezita să-ţi răsfeţi buzele cu un balsam hidratant. Aşa cum fondul de ten nu-l aplici fără o bază de machiaj, urmează această regulă şi pentru buzele tale.

4. Nu sări peste demachiere

Foloseşte un lapte demachiant special creat pentru zone sensibile, cum este cel pentru ochi şi evită loţiunile tonice.

5. Fereşte-le de factorii agresivi

Scapă de obiceiul de a trece cu limba peste buze pentru a le umezi, pentru că acest proces le usucă şi fereşte-le de frig şi vânt acoperindu-le cu o eşarfă. De asemenea, asigură-te că din geanta ta nu lipseşte balsamul de buze.

6. Mai mult volum

Aplică puţin piper cayenne sau ulei de scorţişoară pe buze pentru a îmbunătăţi circulaţia sanguină. Efectele nu vor întârzia să apară.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FairyDyana pe 10 Sep 2013, 16:50
    buze

    Eu sunt destul de multumita de buzele mele si nici nu folosesc ruj [ deiarece n-avem voie la scoala ] . Eu in fiecare dimineata mi le exfoliez cu o periuta de dinti [ cand exfoliez calumea toata fata imi fac si buzele ], dupa care tin un cub de gheata pe ele. Ma sterg, ma dau cu foaaarte putina bb cream amestecata cu extrem de putin ruj roz deschis [ sa nu se vada deloc], dupa care ma dau cu gloss incolor. Puteti trece putin de buza superioara, cat sa nu se vada, si creeaza impresia de mai mare. Inainte de culcare ma dat mereu cu crema de galbenele de la fares [ nu va recomand alta, sau daca gasiti alta firma la plafar vedeti sa fie galbena, stralucitoare si grasa, dar daca e albicioasa nu e buna].Ma dor putin buzele ce-i drept, dar sunt mai mari.Crema de galbenele e atat de grasa si de stralucitoare incat uneori o folosesc in loc de luciu. Cand am timp, imi fac o masca cu o lingurita de iaurt si o lingurita de miere, chiar functioneaza.

    0
    0

  • andra200 pe 4 Ian 2013, 14:31
    pt @georgiana

    te inteleg @georgiana. si eu ma confrunt cu aceasta problema. daca ai incercat toate tratamentele posibile, apeleaza la un doctor dermatolog si acesta iti poate propune diferite unguente, dardaca nu doresti sa apelezi la un astfel de doctor, incearca crema de galbenele. este MINUNATA! un alt tratament ar fi cel cu ulei de masline: inlocuieste balsamul de buze cu ulei de masline si unge-te in fiecare ZI. pentru mai multe sfaturi puteti cauta pe: www.Amy'slist.ro

    0
    0

  • lumian pe 6 Nov 2010, 10:25
    pt buze uscate

    Incearca Atoderm balsam de buze ,sau de la Uriage,Bariderm balsam de buze.Au efect nutritiv si de refacere in cazul buzelor foarte uscate si crapate.Ambele le poti gasi in farmacii.

    3
    0

  • georgiana pe 6 Nov 2010, 08:44
    buze uscate si crapate vara si iarna

    buna. am si eu o problema..fie vara,fie iarna, am intotdeauna buzele crapate si uscate. ma tot dau cu diferite balsamuri de buze,creme si degeaba...nu stiu care ar fi problema si cum sa o rezolv./ daca stie cineva si ma poate ajuta,va rog frumos sa-mi scrieti.. las adresa de mail : georgy_blondutza94@yahoo.com. multumesc!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod