6 secrete pentru picioare supersexy când porţi fustă

De fiecare dată când îmbraci o fustă scurtă, cu siguranţă vrei ca picioarele tale să arate foarte sexy, suple, iar pielea să fie perfect netedă şi fără niciun semn inestetic. Apelează la câteva trucuri simple, care să îţi facă picioarele foarte frumoase. Iată ce să încerci:
De fiecare dată când îmbraci o fustă scurtă, cu siguranţă vrei ca picioarele tale să arate foarte sexy, suple, iar pielea să fie perfect netedă şi fără niciun semn inestetic.

Apelează la câteva trucuri simple, care să îţi facă picioarele foarte frumoase.

Iată ce să încerci:

Pantofi nude, cu toc înalt


Pantofii într-o culoare nude, cu toc înalt, îţi alungesc picioarele şi le fac să pară mai subţiri. Atunci când culoarea pantofilor este asemănătoare cu cea a pielii, creează un efect de continuitate.


Pe de altă parte, tocurile înalte îţi fac musculatura să fie încordată, ceea ce îţi sculptează picioarele şi fesele. Evită baretele în formă de T şi cele care cuprind glezna pentru că au un efect vizual de scurtare a picioarelor.

Genunchi frumoşi


Pentru că pielea din zona genunchilor este mai groasă, poate fi mai închisă la culoare şi inestetică.

Remediază această problemă folosind o jumătate de lămâie, cu care să masezi zona mai închisă la culoare. De asemenea, exfoliază cu o mănuşă sau un scrub şi hidratează intens, pentru a evita îngroşarea excesivă a pielii.


Duşuri reci


Duşurile reci la nivelul picioarelor stimulează circulaţia sanguină, tonifiază şi întăresc musculatura pentru ca picioarele tale să arate perfect.

Apelează la duşuri alternante sau insistă asupra picioarelor, la finalul duşului, cu un jet de apă rece, pentru aproximativ un minut.

Cremă pentru fermitate


O cremă hidratantă pentru fermitate contribuie la eliminarea excesului de apă din ţesuturi, la estomparea vizibilă a celulitei imediat după aplicare şi la tonifierea picioarelor. Alege una cu un conţinut ridicat de cofeină, pentru că ajută la drenarea toxinelor.

Autobronzant


Autobronzantul este cel mai simplu truc pentru picioare frumoase. Îţi uniformizează culoarea pielii, ascunde vergeturile, vânătăile, cicatricile sau înţepăturile de insecte şi oferă senzaţia de picioare mai suple.


Şerveţelele impregnate cu autobronzant sunt cea mai bună alegere pentru că îţi oferă posibilitatea de a aplica uniform, chiar şi în zonele mai greu accesibile.

Pudră sau cremă strălucitoare


Un strop de cremă cu particule strălucitoare face adevărate minuni pentru picioarele tale. Pielea va fi hidratată, frumoasă, iar picioarele tale vor fi supersexy. (foto: iStockphoto)
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod