6 reguli pe care trebuie să le respecţi ca să nu faci celulită

Ţii cont de anumite reguli alimentare şi obişnuieşti să faci cât de cât mişcare, însă tot se vede celulita? Învaţă de la Dr. Oz câteva trucuri pe care dacă le urmezi te vor ajuta să atenuezi foarte mult aspectul celulitei!

Ţii cont de anumite reguli alimentare şi obişnuieşti să faci cât de cât mişcare, însă tot se vede celulita? Învaţă de la Dr. Oz câteva trucuri pe care dacă le urmezi te vor ajuta să atenuezi foarte mult aspectul celulitei!

Dacă nu ai bani de tratamente costisitoare care se fac la saloanele de înfrumuseţare, nu înseamnă că nu poţi să scapi de celulită, dacă aceasta nu este într-o fază foarte avansată. Dacă ai grijă la ceea ce mănânci, faci mişcare ca să-ţi tonifiezi musculatura şi recurgi la împachetările cu cafea poţi să atenuezi foarte mult celulita şi să obţii efectele dorite.

Reţine doar că acest rezultat nu-l vei obţine peste noapte, având grijă să respecţi câteva reguli propuse de Dr.

Oz ca să scapi de celulită şi să nu o laşi să avanseze.

Iată care sunt regulile impuse de specialist:

1. Aplică zilnic o cremă anticelulită pe bază de cafeină!
Sunt eficiente, ieftine şi uşor de găsit. Prin aplicarea cremei pe bază de cafeină, zonele cu probleme se deshidratează şi aspectul pielii se îmbunătăţeşte. Astfel, pielea devine mai fermă şi cu un aspect neted. Acum ştii ce cremă trebuie să alegi pentru a obţine rezultate vizibile! Uită-te pe lista cu ingrediente şi alege cremele anticelulită care au o concentraţie de cafeină de 5%.


2. Exfoliază pielea cu zaţ de cafea!

Nu arunca niciodată zaţul de cafea, ci păstrează-l pentru seara când te întorci de la serviciu, pentru a-l folosi pentru exfolierea zonelor afectate de celulită.
Amestecă-l cu puţină cacao şi ulei de măsline, masează zonele cu celulită, lasă-l să acţioneze 10 minute şi îndepărtează cu apă caldă.


3. Împachetare cu alge marine sau creme anticelulitice o dată pe săptămână

Poţi să-ţi prepari o mască cu alge marine pe care să o aplici pe zonele problematice. Amestecă pudră de alge marine cu argilă, zeamă de lămâie şi miere de albine. Cu ajutorul unei spatule se aplică masca pe zonele cu probleme, se împachetează cu folie alimentară şi se lasă să acţioneze 25 de minute. Dacă nu ai la îndemână pudră de alge marine, poţi să masezi zonele problematice cu o cremă anticelulitică, după care să împachetezi cu folie alimentară zonele respective.


4.
Renunţă sau limitează consumul alimentelor care favorizează celulita

Potrivit prof. dr. nutriţionist Gheorghe Mencinicopschi, nu trebuie să ai kilograme în plus pentru a avea celulită. Pe lângă factorii care nu pot să fie modificaţi, există alimente care pot să-ţi înrăutăţească celulita, în timp. În categoria alimentelor care favorizează celulita intră: sucurile carbogazoase, cafeaua în exces, alcoolul în exces, prăjelile şi alimentaţia de tip fast-food, mezelurile şi alte grăsimi animale preparate industrial (conserve, semipreparate, pateu), dulciurile şi alimentele rafinate.


5. Evită consumul exagerat de sare şi zahăr rafinat
Zahărul ajunge in celulele adipoase şi le determină să-ţi mărească volumul.
Ştim că sarea favorizează retenţia lichidelor, accentuând şi mai mult aspectul inestetic al celulitei. Dr. Oz nu-ţi recomandă să depăşeşti 6 linguriţe de zahăr pe zi (inclusiv cel din preparatele cumpărate) şi nici să consumi mai mult de 200 miligrame de sodiu.


6. Presară seminţe de in peste cerealele/iaurtul/terciul de ovăz de la  micul dejun

Seminţele de in menţin un nivel optim al estrogenului şi stimulează producţia colagenului care atenuează aspectul celulitei. Dr. Oz recomandă să presari două linguri de seminţe de in măcinate peste alimentele pe care le consumi la micul dejun (terci de ovăz, iaurt, cereale cu lapte).

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anes3 pe 16 Iul 2013, 11:46
    buna

    Exact impachetare cu alge marine sau creme anticelulitice o dată pe săptămână iar expertii mei in lupta cu celulita sunt GUAM ,care au la baza algele marine si rezultatul se vede inca de la primele incercari iar produsele sunt bio .merita incercat

    0
    0

  • ioana pe 12 Iul 2012, 15:31
    sport si alimentatie sanatoasa

    cred ca ele sunt cele mai eficiente. cel putin eu aveam multa celulita si fac de 3 luni sala si sa mananc mai sanatos si pot spune ca aproape numai am deloc celulita

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod