6 ingrediente naturale care-ţi fac tenul perfect. Cum acţionează?

Există ingrediente naturale care fac minuni pentru tenul tău. Avocado, gălbenuşul de ou, mierea de albine şi uleiul de cocos sunt câteva dintre remediile care te ajută să ai un ten perfect. Află de la Dr. Oz cum poţi să le foloseşti!

Există ingrediente naturale care fac minuni pentru tenul tău. Avocado, gălbenuşul de ou, mierea de albine şi uleiul de cocos sunt câteva dintre remediile care te ajută să ai un ten perfect. Află de la Dr. Oz cum poţi să le foloseşti!

Măştile şi tratamentele realizate cu ingrediente naturale au efecte garantate când vine vorba despre sănătatea tenului. În plus, problema reacţiilor adverse este înlăturată, iar tenul tău se poate bucura de o hidratare optimă cu nutrienţii de care are nevoie.

Iată cum poţi să foloseşti ingrediente naturale ca să ai un ten perfect. Dr. Oz recomandă următoarele combinaţii:


1. Avocado
Hidratează tenul şi previne apariţia ridurilor, aşa că nu ezita să-ţi faci o mască amestecând avocado pisat şi puţin ulei de măsline/ulei de migdale dulci. Masează-ţi faţa cu acest amestec, lasă masca să acţioneze 15-20 minute şi apoi îndepărtează cu apă călduţă.


2. Fulgii de ovăz
Amestecă o lingură fulgi de ovăz măcinaţi cu miere de albine, în funcţie de consistenţa dorită. Aplică pe faţă efectuând mişcări uşoare şi circulare, lasă să acţioneze 10-15 minute, după care îndepărtează cu apă călduţă.


3. Brânză de vaci
Amestecă 1 cană brânză de vaci cu 1/4 cană piure de ananas proaspăt, aplică amestecul pe faţă şi lasă să acţioneze Ingredientul secret este în partea de mijloc a ananasului (cea lemnoasă) care înlătură roşeaţa. Brânza de vaci are un rol calmant asupra pielii.


4. Ouăle
Ouăle sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile hidratante. Sunt o sursă importantă de proteine şi lecitină, eficiente în tratarea pielii uscate. Ai nevoie de un ou crud, o lingură de miere şi o lingură de smântână. Amestecă ingredientele şi pasta obţinută întinde-o pe faţă şi gât. Las-o să acţioneze 15-20 de minute şi apoi clăteşte bine cu apă călduţă.


5. Uleiul de cocos

Este un antioxidant senzaţional, hidratează intens pielea şi are proprietăţi anti-îmbătrânire. Este folosit de secole pentru efectele protectoare împotriva radiaţiilor solare.


6. Strugurii

Amestecă struguri negri cu făină în cantităţile necesare pentru a forma o pastă uşor de aplicat pe faţă. Această mască este potrivită pentru tenul obosit. Se lasă pe faţă timp de 30 de minute, după care se îndepărtează cu apă călduţă.(Foto: iStockphoto)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod