6 alimente care te ajută să reduci transpirația excesivă

Deși transpirația este un proces normal și sănătos, atunci când apare în exces, poate fi destul de neplăcută. Nu doar machiajul ne este afectat de transpirație, ci și hainele.
Petele de transpirație ne pot face să ne simțim jenate, să ne ascundem și astfel relațiile cu cei din jur să ne fie afectate.

Transpirația excesivă poate avea multe cauze, precum stresul, sarcina sau menopauza. De asemenea, și medicamentele, glicemia crescută sau hiperhidroza pot duce la apariția acestei probleme. Totuși, de cele mai multe ori, alimentația este principală cauză.

Alegerea unei diete echilibrate și adaptată nevoilor tale poate fi principala cale de rezolvare. Unele alimente te fac să transpiri, pe când altele te ajută să oprești transpirația excesivă.


Află mai jos care sunt alimentele pe care trebuie să le consumi pentru a rezolva această problemă!

Alimente împotriva transpirației excesive - Apă


Pe lângă dietă, una dintre cele mai ușoare modalități prin care poți opri transpirația în exces este consumul unei cantități mari de apă. Atunci când organismul tău este hidratat, nu îi mai este atât de greu să își regleze temperatura. Așadar, mai puțin efort din partea acestuia înseamnă mai puțină transpirație! Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod