5 trucuri pentru o pedichiură perfectă. Pregăteşte-te pentru sandale!

Vremea nu pare să ţină cu noi, dar până vin zilele însorite acordă toată atenţia picioarelor tale! Descoperă remedii simple care te vor ajuta să ai o pedichiură de invidiat, piele hidratată şi călcâie netede.

Scapă de pielea uscată

Pe parcursul sezonului rece, pielea de la nivelul picioarelor este posibil să fi devenit mai groasă şi mai uscată, din cauza acumulării de celule moarte, dar mai ales din cauza încălţămintei de iarnă şi a şosetelor groase. Scapă rapid de pielea îngroşată folosind remedii naturale, pe care le ai în casă. Cel mai important pas pe care trebuie să-l faci este să le oferi picioarelor tale o şedinţă de răsfăţ, prin înmuierea timp de 20 de minute în apă caldă amestecată cu puţin gel de duş, dar şi cu câteva linguriţe de bicarbonat de sodiu.
Acesta are capacitatea de a înmuia pielea moartă, care apoi va fi foarte uşor îndepărtată prin exfoliere. Acum este şi momentul pefect pentru a folosi o pilă abrazivă pentru călcâie.

Exfoliază intens

Imediat după ce picioarele tale au stat în apa caldă, foloseşte soluţii eficiente de exfoliere, care îţi vor lăsa pielea netedă şi catifelată. Poţi apela tot la produse pe care le găseşti în bucătăria ta. De exemplu, un scrub obţinut din două linguri cu sare de mare grunjoasă amestecate cu o lingură cu ulei de măsline este excelent pentru a-ţi masa picioarele şi pentru a scăpa astfel de celulele moarte.
Înlocuieşte sarea de mare cu mălai din porumb sau zahăr brun dacă pielea ta este sensibilă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod