5 trucuri de înfrumuseţare pe care e bine să le faci înainte de o partidă de sex

Dacă iubitul tău te-a anunţat pe ultima sută de metri că aveţi întâlnire în această seară, iar tu ştii că o să se lase cu sex, sau dacă eşti la început de relaţie şi te pregăteşti de marea noapte, trebuie să arăţi fără cusur. Aşa că, foloseşte-te de mici trucuri care te ajută să-l laşi fără cuvinte atunci când rămâi fără haine.

Dacă iubitul tău te-a anunţat pe ultima sută de metri că aveţi întâlnire în această seară, iar tu ştii că o să se lase cu sex, sau dacă eşti la început de relaţie şi te pregăteşti de marea noapte, trebuie să arăţi fără cusur.

Aşa că, foloseşte-te de mici trucuri care te ajută să-l laşi fără cuvinte atunci când rămâi fără haine.

Epilare... totală

O piele fină este o piele care se cere mângâiată. Chiar dacă îţi vine greu să crezi bărbaţii sunt foarte atenţi la astfel de detalii. Cu siguranţă vor ţine mine o piele foarte fină pe care au atins-o cu plăcere.

Aşa că, dacă obişnuieşti să te faci cu lama, cel mai bine este să te epilezi în ziua respectivă. Astfel, vei avea o piele catifelată. 

Hidratare la putere maximă

După ce te-ai epilat, trebuie să te hidratezi. O piele uscată nu numai că se vede foarte rău, dar nu este nici plăcută la atingere. Foloseşte o cremă lejeră, care să intre repede în piele şi care să nu rămână lipicioasă. De asemenea, ai mare grijă la gustul pe care îl are crema. Nu cred că îţi doreşti ca iubitul tău să sărute o piele cu un gust ciudat.
Poţi să alegi o cremă cu particule strălucitoare, fine, care să-ţi aducă un plus de strălucire.

Machiaj rezistent


Într-o astfel de seară nu poţi să ocoleşti machiajul. Nu exagera cu prea multe produse, însă nu trebuie să-ţi lipsească cu desăvârşire. Aplică un fond de ten care să-ţi acopere imperfecţiunile, un rimel care să-ţi facă gene lungi şi dese, un iluminator care să-ţi şteargă semnele de oboseală de pe chip. În ceea ce priveşte rujul, bărbaţii nu sunt foarte încântaţi de acest produs (cel puţin nu atunci când trebuie să te sărute).
Însă, ai grijă să foloseşti produse de calitate, rezistente la transfer. Altfel, rişti să arăţi groaznic la sfârşitul partidei.
 
Un păr frumos

Bărbaţii adoră, în timpul unei partide de sex, să-şi bage mâna în părul tău. Aşa că, pe cât posibil încearcă să ai un păr curat, cu cât mai puţine produse de styling care să-l încurce. Dacă ai părul gras şi nu ai timp să te speli pe cap, aplică rapid un şampon uscat şi puţin fixativ pentru strălucire.
 
Alege o lenjerie intimă sexy

O lenjerie intimă sexy face cât o mie de cuvinte şi de trucuri de înfrumuseţare.
Nu mai spun că lenjeria potrivită te face şi pe tine să te simţi bine în pielea ta, lucru care te va ajuta să-l cucereşti negreşit. Alege un model sexy din dantelă sau chiar un portjartier. Cu siguranţă îl vei impresiona.

De asemenea, nu uita de apa de gură, puţin parfum (nu jumătate de sticlă pentru că barbaţii nu suportă un miros foarte puternic) şi de pantofii cu tocuri.
 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • beatrice cane pe 19 Apr 2013, 09:52
    sex sex sex

    este adevarat un barbat adora ca femeia lui sa arate impecabil.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod