5 trucuri ca să-ţi faci picioare sexy chiar dacă nu le ai perfecte

Picioarele unei femei sunt, pentru foarte mulţi bărbaţi, o sursă neîncetată de vise şi fantezii. O pereche de picioare sexy vor atrage mereu, indiferent de vârstă. Foarte puţine femei se pot lăuda cu picioare perfecte, multe se plâng că le au prea groase, prea subţiri, strâmbe sau scurte.
Picioarele unei femei sunt, pentru foarte mulţi bărbaţi, o sursă neîncetată de vise şi fantezii. O pereche de picioare sexy vor atrage mereu, indiferent de vârstă.
 
Foarte puţine femei se pot lăuda cu picioare perfecte, multe se plâng că le au prea groase, prea subţiri, strâmbe sau scurte. Însă, cu ajutorul câtorva mici trucuri poţi obţine nişte picioare sexy chiar dacă nu le ai perfecte.

Puţină ceară, vă rog
Un prim pas, şi poate cel mai important, spre obţinerea unor picioare sexy este epilarea. Metodele sunt multe, dar cea mai eficientă este ceara. Atunci când te epilezi cu ceară, pielea ta rămâne catifelată pentru cel puţin două săptămâni, iar firele de păr vor creşte mai rare şi mai subţiri.
Un mic pont: exfolierea înainte de epilare este foarte importantă dacă vrei ca toate firele de păr să fie îndepărtate. Cu ajutorului unui gomaj vei înlătura toată pielea moartă. Astfel, picioarele tale se vor cere mângâiate.

Hidratare la maximum
Hidratarea este esenţială pentru picioarele tale, mai ales dacă vrei să te mândreşti cu ele. O piele catifelată va atrage mereu mângâieri. De aceea, este important să foloseşti zilnic, după duş, o loţinue hidratantă. Dacă ai o piele care se usucă foarte repede, mai ales acum în sezonul rece, foloseşte un unt de corp. Acesta îţi va hrăni şi hidrata pielea şi o va face să arate mult mai bine.

Nu uita de exerciţii
Indiferent dacă ai picioare lungi sau scurte, subţiri sau groase, exerciţiile fizice te vor ajuta în orice situaţie.
Cel mai bun sport pentru picioarele tale este alergarea. Aşa că, încearcă să alergi de două ori pe săptămână, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. De asemenea, mersul pe jos este şi el benefic. Nu degeaba se spune că "mersul pe jos, face piciorul frumos". Şi mersul pe bicicletă te va ajuta să ai nişte picioare demne de toată invidia. 
 
Poartă pantofi cu toc
Atunci când vrei să arăţi senzaţional nu uita de tocuri. Chiar dacă pentru multe femei tocurile sunt un chin, nu uita că frumuseţea cere sacrificii. O pereche de pantofi cu tocuri îţi va subţia picioarele, te va înălţa şi te va face să te simţi mult mai sexy.
Dar nu uita, că pantofii trebuie să-ţi ascundă defectele. De exemplu, dacă ai nişte degete nu tocmai frumoase, nu alege sandale sau pantofi foarte decupaţi. Dacă ai o gleznă mai groasă nu-ţi alege modele care au curele în jurul gleznei.    

Duşuri alternante
Alte câteva reguli pe care trebuie să le respecţi pentru sănătatea picioarelor tale: 
- evită să stai în picioare prea mult timp, dacă vrei să te protejezi de varice. 
- evită băile lungi, cu apă fierbinte şi nu uita ca după duş să treci peste picioare un jet de apă rece pentru tonifierea musculaturii şi pentru stimularea circulaţiei.
- consumă multe lichide, dar mai ales apă.
- răsfaţă-ţi picioarele cu un masaj.
După o zi lungă de muncă un masaj simplu ajută la stimularea circulaţiei şi la relaxarea musculaturii. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod