5 tehnici revoluţionare de epilare. Află totul despre ele!

Epilarea este cu siguranţă o corvoadă pentru majoritatea femeilor, dar inovaţiile şi tehnologia modernă vin să ne salveze. Epilarea definitivă pe care o poţi face chiar la tine acasă sau metodele de îndepărtare a părului nedorit cu ajutorul produselor 100% naturale sunt numai câteva noutăţi numai bune de încercat.

Epilarea este cu siguranţă o corvoadă pentru majoritatea femeilor, dar inovaţiile şi tehnologia modernă vin să ne salveze. Epilarea definitivă pe care o poţi face chiar la tine acasă sau metodele de îndepărtare a părului nedorit cu ajutorul produselor 100% naturale sunt numai câteva noutăţi numai bune de încercat.

IPL pentru acasă


Aparatele cu tenologie IPL (intense pulsed light) există acum şi în varianta pentru acasă. Acestea funcţionează pe baza unui sistem care arde rădăcina firelor de păr. Melanina din firul de păr absoarbe lumina emisă de aparat şi o transformă în caldură, distrugând astfel firul de păr de la rădăcină. Aparatul acţionează asupra rădăcinii firului de păr fără a afecta zona înconjurătoare.

Pentru că rădăcina este distrusă, nu va mai forma un nou fir de păr.

Epilare cu zahăr


Epilarea cu zahăr este una dintre cele mai blânde. Detoxifiază porii, făcând pielea să arate curată şi netedă. Mai mult decât atât, aceasta îndepărtează şi celulele moarte, făcând pielea să arate mereu proaspătă.

Care sunt avantajele acestui tip de epilare? Are temperatura corpului, se curăţă cu apă, nu se lipeşte, nu rupe părul şi îndepărtează până şi cele mai scurte fire de păr. Este 100% naturală, conţinând doar apă, zahăr şi suc de lămâie. Se recomandă şi persoanelor cu eczeme şi psoriazis.

Gelul care stopează creşterea părului


Deşi este în prezent în faza de testare, gelul care stopează creşterea părului anunţă o adevărată revoluţie în domeniu. Conţine cidofovir, o substanţă folosită iniţial pentru tratarea infecţiilor la nivelul ochilor, dar cercetătorii au descoperit că are ca efect secundar stoparea creşterii părului. "Concentraţia de medicament de 3% poate ajuta la prevenirea creşterii părului", se arată în raportul cercetătorilor americani. În concluzie, viitorul sună bine!

Epilarea SPL


Una dintre cele mai "proaspete" metode de epilat este cea care foloseşte tehnica SPL.
"Această metodă este superioară celor deja cunoscute (IPL, Laser), deoarece oferă cel mai eficient tratament datorită faptului că flash-ul luminos este constituit din impulsuri de energie consecutive şi constante, de aceeaşi intensitate.

În plus, este eliminată posibilitatea oricărei arsuri, dovedindu-se astfel siguranţa acestui echipament”, a declarat Elena Vărzaru, specialist medical, în cadrul Noblezza Beauty Lounge. 

Epilare cu ultrasunete


O nouă tehnică de epilare, aflată deocamdată la început de drum, este epilarea cu ultrasunete. Procedura foloseşte ultrasunetele concentrate asupra firelor de păr, care focalizează energia acustică exclusiv la nivelul rădăcinii. Rădăcina ajunge astfel la tempereturi ridicate într-un timp foarte scurt şi este distrusă definitiv. Pielea din jurul folicului pilos nu este afectată, fiind o procedură recomandată chiar şi celor cu pielea foarte sensibilă, potrivit plasmetic.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod