5 schimbări în ritualul tău de înfrumuseţare ca să pari mai tânără

Vara bate la uşă şi aduce după sine rezoluţiile specifice fiecărui nou început. Îţi doreşti un look fresh, impecabil, şi în această vară? Află că o serie de schimbări mici, dar importante, în ritualul tău de înfrumuseţare te vor ajuta să pari mai tânără în cel mai scurt timp.
Vara bate la uşă şi aduce după sine rezoluţiile specifice fiecărui nou început. Ȋţi doreşti un look fresh, impecabil, şi în această vară? Află că o serie de schimbări mici, dar importante, în ritualul tău de înfrumuseţare te vor ajuta să pari mai tânără în cel mai scurt timp.

1. Ȋngrijeşte-ţi pielea cu creme cu factor de proţectie solară

O primă schimbare de efect în ritualul tău zilnic de înfrumuseţare se referă la alegerea unor creme cu SPF, care te vor proteja împotriva acţiunii nocive a razelor ultraviolete. Astfel, este recomandat să alegi creme hidratante care să îţi ferească tenul, pielea sensibilă a mâinilor, dar şi restul corpului, de influenţa soarelui.

Pentru a părea mai tânără, alege să îţi bronzezi pielea doar în sezonul estival. Explicaţia este simplă: expunerea excesivă la razele ultraviolete îţi va îmbătrâni prematur pielea şi va predispune la apariţia unor boli grave.

2. Hidratează pielea sensibilă a ochilor

O altă schimbare importantă în ritualul de înfrumuseţare ca să pară că ai întinerit implică îngrijirea atentă a ochilor. Ȋn special pielea subţire de sub ochi, zona în care se formează inesteticele cearcăne, necesită o atenţie sporită.

Alege o cremă destinată îngrijirii ochilor care să conţină acid hialuronic, dar şi un cocktail de vitamine, care îţi va hrăni pielea, va reduce ridurile fine şi va estompa cearcănele.

3. Oferă-i părului tau îngrijirea necesară pentru a fi sănătos

Ca să pari mai tânără, este esential ca, în această vară, să te asiguri că ai un par sănătos, puternic şi strălucitor. Astfel, sunt necesare schimbări la nivelul ritualului de îngrijire a acestuia: evită să foloseşti în exces produse de styling, dar nici nu-ţi supune frecvent podoaba capilară la tratamentul termic deloc sănătos pe care îl implică folosirea plăcii de întins parul ori a foehnului.

Totodată, hraneşte-ţi podoaba capilară cu balsamuri şi măşti speciale pentru tipul, textura şi culoarea părului tau, iar rezultatele nu vor întarzia să apară.

4. Acordă o atenţie sporită îngrijirii unghiilor tale

Ȋn vara asta, ritualul tău de înfrumuseţare ar trebui să includă şi tratamente adecvate îngrijirii unghiilor. Pe lângă o manichiură mereu impecabilă, vei reuşi sa pari mai tânără aplicând cât mai des o cremă hidratantă pentru maini şi unghii - ideal, aceasta ar trebui folosită după fiecare spălare a mâinilor.

Nu uita, totodată, de tratamentele destinate hrănirii şi întăririi unghiilor fragile, casante. Nu în ultimul rând, un control medical ţi-ar putea dezvălui o eventuală carenţă de vitamine şi minerale - suplimentele, dar şi alimentatia corectă te-ar putea ajuta să îţi recapeţi unghiile perfecte de altădată.

5. Creează-ţi un zâmbet de milioane

Un zâmbet de nota 10 - acesta ar trebui să fie unul dintre ţelurile tale, cu ajutorul căruia vei reuşi sa pari mai tânără. Un zambet perfect poate fi obţinut nu doar în cabinetul medicului stomatolog, ci şi prin schimbări isteţe în ritualul de înfrumuseţare!

Spre exemplu, alege să foloseşti rujuri hidratante, care să îţi protejeze buzele de înfluenta razelor de soare, dar şi de cea a vântului ori a temperaturilor extreme, în nuanţe care se asortează perfect tenului tau. De asemenea, nu uita să aplici o cremă de faţă în zona din jurul gurii, pentru a scapa de micile cute care au tendinţa să apară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod