4 proceduri Spa care te ajută să slăbeşti

Descoperă mai jos câteva proceduri de care poţi beneficia în saloanele Spa şi care te ajută să elimini kilogramele în plus, dar şi toxinele acumulate în organism.
Descoperă mai jos câteva proceduri de care poţi beneficia în saloanele Spa şi care te ajută să elimini kilogramele în plus, dar şi toxinele acumulate în organism.

Infrasauna
 
Infrasauna sau sauna uscată oferă beneficiile căldurii într-o atmosferă de umiditate controlată, accelerând arderile şi eliminarea retenţiei de apă. Această procedura joacă un rol esenţial atât în curele de echilibrare a greutăţii cât şi în cele de detoxifiere.
 
Presoterapia
 
Procesul de eliminare a toxinelor şi a grăsimilor este continuat cu drenajul limfatic, realizat prin presoterapie. "Prin procedura de drenaj limfatic vei elimina retenţia de apa, fenomen aflat în strânsă legătură cu starea circulaţiei limfatice şi care îţi afectează vizibil pielea, lăsând inamicul numărul unu să îşi facă de cap: celulita", declară Elena Vărzaru, specialist medical în cadrul Noblezza Beauty Lounge.
 
Detoxifierea
 
În cazul în care consideri că ai făcut excese culinare, te confrunţi cu insomnii sau pur şi simplu te simţi slăbită, este indicat să optezi pentru procedura de detoxifiere DetoxSpa.
 
"DetoxSpa este o procedură pe care nu doar o simţi, ci o şi vezi acţionând. Apa capătă nuanţe în funcţie de afecţiunile pe care le ai. Dacă s-a colorat în verde sau galben este o dovadă a detoxifierii rinichilor şi a tractului urinar, în timp ce culorile maro şi negru semnalează curăţarea ficatului", a adăugat Elena Vărzaru.
  
Drenajul limfatic
  
Drenajul limfatic este o altă procedură vitală pentru curăţarea organismului. Sistemul limfatic este responsabil de eliminarea toxinelor din organism şi a retenţiei de apă. Prin urmare, drenajul limfatic este important indiferent că vrei să slăbeşti sau vrei să îţi purifici organismul.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • OrhideeaSpa pe 15 Feb 2011, 10:52
    Va invitam la SPA in Bucuresti

    După o sesiune de hidromasaj, te vei simţi mai sănătos, revigorat şi plin de energie. www.orhideeaspa.ro/centru-spa-bucuresti

    3
    0

  • Dimitriu pe 7 Ian 2011, 08:56
    Detoxifierea momentului

    Fiti mai directi, nu toate femeile pot merge la centrul SPA ..si acasa putem gasi metode practice . Nu credeti ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod