30 de idei pentru o pedichiură perfectă

Mai avem de așteptat până la sezonul sandalelor, dar putem profita de acest timp pentru a căuta cele mai bune idei pentru o pedichiură perfectă.
Ne concentrăm toată atenția asupra manichiurii, iar pedichiura ajunge de obicei pe plan secund. După lunile de iarnă în care unghiile de la picioare au avut de suferit din cauza șosetelor groase și a încălțărilor de iarnă, a venit momentul să ne ocupăm mai mult de frumusețea picioarelor.

În sezonul rece picioarele poat fi afectate de acumularea de piele uscată, cauzată de frecarea pielii de șosete, rezultatul fiind călcâie crăpate și piele inestetică în jurul unghiilor. 
Nu este suficient să-ți tai unghiile cu regularitate pentru a avea o pedichiură frumoasă.
Primul pas este eliminarea excesului de piele uscată, cu ajutorul unor soluții simple. Înmoaie picioarele în apă caldă în care să adaugi gel de duș și o lingură cu bicarbonat de sodiu. Folosește apoi o pilă sau piatră ponce pentru a îndepărta pielea uscată de pe călcâie și talpă. Taie cu grijă piele uscată din jurul unghiilor. 

Dacă unghiile au tentă gălbuie, folosește o soluție pe bază de apă oxigenată în concentraţie de 3% cu două linguri cu bicarbonat de sodiu.
Aplică pe unghii cu o dischetă din bumbac şi lasă să acţioneze cinci minute, apoi clăteşte-te.

Modelele nail art, care sunt folosite de obicei în cadrul manichiurilor, sunt incluse acum în cazul unghiilor de la picioare, însă este vorba în special de modele simple, delicate. Se poartă stilul french și în cazul pedichiurii, care va crea un aspect natural unghiilor.

Descoperă în galerie 30 de idei pentru pedichiuri frumoase și interesante.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod