3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre celulita

3 lucruri pe care trebuie să le ştii despre celulită

Multe femei se confruntă cu celulita la nivelul coapselor şi feselor şi mai bine de jumătate dintre acestea susţin că le este foarte greu să scape de aspectul de coajă de portocală.
Cu toate acestea, bătălia cu celulita poate fi câştigată, dacă ţii cont de câteva lucruri care te pot ajuta să ai o piele fină şi tonifiată. 

1.Celulita poate fi cauzată de toxine

Una dintre cauzele care duc la apariţia celulitei sunt toxinele care se acumulează în organism. De aceea, este foarte important să excluzi din dieta ta alimentele procesate, deoarece acestea conţin cantități mari zahăr, grăsimi, sare şi alte chimicale care duc la formarea depozitelor de toxine. Acumularea de toxine în corp duce, automat, la apariţia celulitei, cunoscută drept aspect de coajă de portocală.
În plus, excesul de zahăr din organism este transformat în grăsimi, iar sarea în cantităţi mari conduce la retenţia de apă, favorizând astfel depozitele de toxine să agraveze aspectul celulitei. 

2. Ce efecte are deshidratarea asupra celulitei 

Când organismul este deshidratat, aspectul celulitei se înrăutăţeşte, motiv pentru care consumul de lichide este foarte important atât în estomparea acestei probleme inestetice, cât şi pentru menţinerea bunei funcţionări a organismului. În plus, consumul de apă întăreşte colagenul de la nivelul pielii, elimină mai repede toxinele de la nivelul rinichilor, îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi elasticitatea pielii. 

3. În ce alte moduri poţi combate rapid celulita 

Pe lângă o alimentaţie echilibrată şi mişcare fizică, există şi alte modalităţi prin care poţi scapă de celulită. O soluţie eficientă ar fi tratamentul pe baza de radiofrecvenţă bipolară, lumina infraroșie, vacuum şi role mecanice.
Prin intermediul procedurii VelaShape III este stimulată circulaţia sangvină, metabolismul celular şi depozitarea de colagen. Astfel, se reduce laxitatea pielii şi se reduce aspectul celulitei, indiferent de zona corporală afectată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod