2 pasi pentru un zambet de reclama

Cine nu este fascinat de zambetul actorilor de la Hollywood? Julia Roberts ne zambeste larg, Scarlett Johansson isi etaleaza zambetul glamour la fiecare gala, iar dantura lui Hillary Duff are un efect hipnotizant.

Cine nu este fascinat de zambetul actorilor de la Hollywood? Julia Roberts ne zambeste larg, Scarlett Johansson isi etaleaza zambetul glamour la fiecare gala, iar dantura lui Hillary Duff are un efect hipnotizant.

Cu toate ca zambetele lor par atat de naturale, o dantura sanatoasa nu asigura in totalitate un zambet de invidiat, ci conteaza foarte mult forma ei, culoarea si modul in care se integreaza in fizionomia noastra. Foarte putine persoane au in mod natural o dantura perfecta, motiv pentru care cei mai multi actori americani apeleaza la renumitele fatete dentare LUMINEERS 2 pentru a avea o imagine impecabila.

Nu trebuie sa fii actor, sa ai averi impresionante sau sa faci eforturi pentru a avea un zambet de star, deoarece LUMINEERS 2 sunt disponibile acum si in Romania, la clinica stomatologica DENT ESTET.

Dr.

Ionela Dumitru, specialistul certificat LUMINEERS, iti poate transforma zambetul cu usurinta, in doar 2 pasi:

1. Consultatia


In timpul primei vizite iti va fi analizat cazul, se vor lua amprentele care trebuie trimise in SUA si iti vor fi explicate avantajele noilor fatete dentare LUMINEERS 2:

  • Sunt fabricate in exclusivitate in SUA, fapt ce asigura perfectiunea tratamentului;
  • Sunt singurele fatete dentare care nu necesita slefuirea dintelui si, implicit, nici anestezie;
  • Sunt singurele fatete dentare care au garantie pe viata.


2.

Aplicarea fatelor LUMINEERS 2

Dupa cateva saptamani in care fatetele sunt fabricate in California si 100% personalizate, dr. Ionela Dumitru le va aplica pe suprafata danturii. La sfarsitul vizitei la clinica, zambetul tau va fi perfect integrat in fizionomie, iar tu vei avea o imagine vizibil imbunatatita.

LUMINEERS 2 pot rezolva o multime de probelme estetice ale danturii, despre care poti citi mai multe accesand blogul DENT ESTET.

Iar daca te numeri printre cei care nu au un zambet perfect, programeaza-te aici pentru o consultatie pana in 1 MAI 2011 si beneficiezi de LUMINEERS 2 la un pret special: doar 400 Euro pentru un zambet nou!

Alege sa fii atragatoare!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eva88 pe 15 Apr 2011, 11:00
    fara bani

    Noi romanii cu salariile de opt millioane cand vom avea un zambet frumos?

    4
    0

  • inia pe 14 Apr 2011, 19:59
    interesant

    dar fara pretul special la cat ajunge toate astea???????

    1
    0

  • fluturas3a pe 14 Apr 2011, 14:40
    :)

    mda, zambtul ala ca din fime ... cine nu si-l doreste?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod