10 tehnici de masaj ca să scapi de celulită. Testează-le!

Un masaj anticelulitic făcut ca la carte îţi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul pielii, făcând ca toxinele şi reziduurile de apă din ţesuturi să fie expulzate, iar celulele de grăsime să fie dizolvate.
Produsele cosmetice anticelulitice îţi promit combaterea miraculoasă a celulitei, însă ele nu vor avea efectul scontat dacă nu înveţi să le aplici corect. Tehnicile de masaj cu care faci ca produsul respectiv să intre în piele sunt foarte importante, aşa că nu le mai ignora.

Un masaj anticelulitic făcut ca la carte îţi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul pielii, făcând ca toxinele şi reziduurile de apă din ţesuturi să fie expulzate, iar celulele de grăsime să fie dizolvate.

Iată 10 tehnici de masaj anticelulitic, care îţi vor topi grăsimea şi îţi vor face pielea mai netedă şi mai frumoasă!

1. Aplică loţiunea anticelulitică pe zona afectată, astfel încât mâinile tale să alunece cu uşurinţă pe piele.

2. Masajul anticelulitic se efectuează întotdeauna de jos în sus, deci cu o mişcare antigravitaţională.

3. Masajul anticelulitic poate fi făcut atât cu palma deschisă, cât şi cu pumnul sau folosind doar vârful degetelor ori podul palmei.

3. În masajul anticelulitic se combină mai multe tipuri de atingeri, de diferite intensităţi.

4. Începe cu mişcări longitudinale, lente, cu palma desfăcută. Cu aceste mişcări vei aplica şi loţiunea anticelulitică.

5. Continuă cu frecarea zonei, tot cu palmele desfăcute, tot pe direcţie longitudinală, dar mărind ritmul. Între palmă şi piele ar trebui să simţi o căldură plăcută.

6. Alternează cu mişcări circulare, pe care le vei efectua de această dată cu pumnul, pentru un plus de fermitate.

7. Acum vei apuca pielea între degetul mare, arătător şi mijlociu. Presiunea trebuie să fie una moderată. Vei apuca pielea ca atunci când vrei să observi punctele de grăsime din piele.

8. Mai departe, vei frământa pielea ca pe un aluat. Trebuie să o apuci ca în tehnica precedentă şi imediat după ce o apuci să roteşti degetele uşor. Nu uita să faci acest lucru de jos în sus, nu invers!

9. O altă tehnică cu care să alternezi masajul este ciupirea pielii. Întâi o ciupeşti, după care mişti degetele în toate direcţiile, într-un ritm vioi.

10. Masajul anticelulitic se va încheia întotdeauna cu câteva mişcări de relaxare a pielii, pe care le poţi efectua cu podul palmei pentru un contact mai intens cu pielea. Trebuie să efectuezi ca la început mişcări lente, longitudinale, care să pornească de jos în sus.

Pont:
Dacă simţi că-ţi obosesc degetele, apelează cu încredere la un aparat de masaj anticelulitic, care să aibă o textură specială cu bile. (Foto: iStockphoto)
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 20 Mai 2012, 22:12
    rezultate

    Eu folosesc o centura de masaj de vreo 5ani. Chiar a dat roade in fiecare primavara de cand o folosesc. Cremele sunt bune sa inmoaie celulita,dar vibratiile au facut toti banii de fiecare data.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod