Îngrijirea tenului

10 sfaturi de frumuseţe care te ajută să economiseşti timp şi bani

Fiecare femeie vrea să fie frumoasă şi atractivă. Din fericire, există mai multe căi eficiente prin care poţi obţine acest lucru, nu doar prin folosirea produselor cosmetice scumpe.
Brightside ne prezintă 10 sfaturi de îngrijire de care nu ai auzit până acum:

1. O soluţie din apă şi sare dezumflă faţa şi îi dă un look proaspăt

Dizolvă sare în apă (soluţia ar trebui să fie destul de concentrată), înmoaie un prosop în soluţie şi aplică-l pe faţă timp de 10 minute.

2. Fă-ţi buzele să pară mai pline şi mai sexy cu ajutorul unei periuţe de dinţi şi ulei


Aplică orice ulei cosmetic pe buze (ulei de migdale, de piersici sau balsam de buze obişnuit) şi apoi freacă-ţi buzele cu o periuţă de dinţi moale timp de un minut.

3. Foloseşte ulei de măsline pentru a-ţi hidrata şi pentru a-i da strălucire tenului


Masează-ţi faţa cu ulei de măsline pentru a obţine o piele curată, moale, netedă şi moale.
După o baie de aburi, masează-ţi cu ulei faţa timp de 7 minute. Pentru cele mai bune rezultate se repetă procedura la fiecare 4-5 zile.

4. Mierea reduce inflamaţia şi te scapă de acnee

Dacă ţi-a apărut un coş mare fix când ai o întâlnire importantă, există o modalitate de a scăpa de el rapid. Aplică miere pe zonele cu probleme şi las-o să acţioneze timp de 15 minute. Apoi, spala-ţi faţa cu apă caldă.

5. Foloseşte picăturile pentru ochi pentru a reduce inflamaţia de pe faţa ta


O altă modalitate de a scăpa de aceste coşuri enervante este utilizarea picăturilor pentru ochi. Se înmoaie un tampon de bumbac în această soluţie şi pune-l la congelator timp de 3-4 minute.
Apoi apasă cu acel tampon pe zona inflamată, iar coşul va deveni insesizabil.

6. Demachiant natural făcut în casă


Spre exemplu, amestecă 3 părţi de apă curată cu o parte de ulei de măsline într-un borcănel de sticlă, apoi agită bine astfel încât ingredientele să se combine corespunzător.

7. Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta să scapi de firele crescute sub piele


Acest exfoliant de casă este foarte uşor de făcut. Într-un castronel se amestecă 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu, o linguriţă de fulgi de ovăz şi 1 lingură de apă. Amestecă bine până când obţii o pastă groasă. Aplică amestecul pe piele şi lasă-l să acţioneze timp de 5 minute, apoi clăteşte cu apă caldă.


8. Foloseşte bicarbonatul de sodiu pentru a reduce cearcănele şi pungile de sub ochi


Adaugă o linguriţă de bicarbonat de sodiu într-un pahar de apă caldă sau ceai şi amestecă bine. Se înmoaie un tampon de bumbac în acest amestec şi se aplică pe zona de sub ochi. Aşteaptă aproximativ 10-15 minute, apoi clăteşte-te şi foloseşte o cremă hidratantă. Se repetă această procerură în fiecare zi!

9. Mască cu banane pentru un păr strălucitor şi sănătos


Pentru a prepara această mască ai nevoie de 1 banană, 1 ou, 1 lingură de miere şi 1/2 pahar de bere neagră. Se combină toate ingredientele într-un castronel şi se amestecă până obţii o pastă omogenă. Aplică amestecul pe păr şi lasă-l timp de câteva ore să acţioneze, apoi spală-l cu apă caldă.
Utilizează masca o dată pe săptămână şi vei vedea rezultate uimitoare!

10. Foloseşte un amestec de ulei de cocos şi lavandă pentru ca genele tale să fie mai lungi

Se combină 1/2 linguriţă de ulei de cocos cu 2-4 picături de ulei esenţial de lavandă. Cu ajutorul unui tampon de bumbac se aplică uşor amestecul pe gene, acoperindu-le de la rădăcină la vârf. Fă acest lucru de cel puţin 3 ori pe săptămână, iar genele tale vor deveni şi mai groase şi mai strălucitoare cu timpul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod