10 lucruri pe care nu trebuie să le faci cu o săptămână înainte de nuntă

Ziua cea mare se apropie. Nu mai e mult până când acel moment la care ai visat încă din copilărie va deveni realitate. Tu, îmbrăcată într-o rochie superbă de mireasă, alături de bărbatul iubit şi înconjurată de cei dragi. Este un vis împlinit!

Ziua cea mare se apropie. Nu mai e mult până când acel moment la care ai visat încă din copilărie va deveni realitate. Tu, îmbrăcată într-o rochie superbă de mireasă, alături de bărbatul iubit şi înconjurată de cei dragi. Este un vis împlinit! 

 

Însă, din dorinţa ce a arăta perfect e posibil să faci greşeli care îţi pot strica ziua nunţii. Aşa că, află care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le faci cu o săptămână înainte de nuntă.

O nouă culoare a părului

Indiferent cât de bun este hairstylist-ul pe care îl ai nu este cazul să-ţi schimbi culoarea părului cu doar o săptămână înainte de marele eveniment. Şi nu spun asta în ideea că hairstylistul tău nu s-ar pricepe, ci din simplul considerent că este foarte posibil să nu-ţi stea bine cu noua nuanţă sau să nu-ţi placă cum arăţi, iar timp pentru alte schimbări nu prea mai ai.

Aşa că, încearcă o nouă nuanţă de păr altădată.

O nouă tunsoare

În aceeaşi categorie intră şi o tunsoare nouă. Nu este momentul să încerci acea tunsoare pe care ai văzut-o în revistă şi de care te-ai îndrăgostit cu o săptămână înainte de nuntă. Astfel de schimbări se fac cu cel puţin o lună înainte de nuntă, tocmai pentru a avea timp să corectezi.

Să consumi alcool

Dacă vrei să mai slăbeşti puţin înainte de nuntă, este bine să nu consumi alcool în această perioadă. Alcoolul se traduce prin multe calorii care nu te vor lăsa să slăbeşti atât cât îţi doreşti. Aşa că, apa plată trebuie să devină cea mai bună prietenă a ta. Bea peste doi litri de apă plată pe zi dacă vrei să arăţi bine în ziua cea mare.

Autobronzante la testat

Pielea bronzată te face să te simţi mai frumoasă şi mai sexy.

Nimic fals în asta. Dar nu este cazul să încerci un nou autobronzant cu o săptămână înainte de nuntă. Nu ai de unde să ştii cum va arăta pe pielea ta, indiferent cât de bine arată pe prietena ta. Cel mai bine este să faci astfel de teste cu două-trei săptămâni înainte de nuntă. De asemenea, nu folosi autobronzant pentru nuntă decât dacă eşti expertă în aplicare.

Nu uita să mănânci

Din dorinţa de a slăbi şi de a arăta cât mai bine, multe mirese mănâncă foarte puţin înainte de nuntă. Însă, dacă nu te vei hrăni corespunzător organismul tău poate ceda chiar în ziua cea mare. Şi nu cred că îţi doreşti să leşini fix când îţi vin invitaţii. Aşa că, respectă mesele principale şi consumă cât mai muşlte fructe şi legume proaspete care să-ţi ofere energia necesară.

Nu e momentul să te exfoliezi

Peelingurile chimice sunt perfecte pentru ten.

Înlătură celulele moarte şi îţi redau strălucirea. Dar nu e cazul să-l faci cu o săptămână înainte de nuntă indiferent cât de mult îţi garantează cineva că te vindeci în trei zile. Nu ai de unde să ştii cât îi ia tenului tău să se refacă. Dacă vrei să apelezi la o astfel de procedură, trebuie să o faci cu o lună-două înainte de nuntă.

Nu testa noi produse cosmetice

Chiar dacă o prietenă de-a ta este foarte încântată de o nouă cremă pe care o foloseşte, chiar dacă ţi-o recomandă medicul dermatolog sau o altă persoană avizată, pentru siguranţa ta este mai bine să nu începi să o foloseşti cu o săptămână înainte de nuntă. Indiferent cât de bună este crema, există posibilitatea să faci o alergie de la un ingredient pe care îl conţine.

Citeşte pe www.Bridangels.ro şi despre alte lucruri pe care nu trebuie să le faci cu o săptămână înainte de nuntă şi urmăreşte-mă şi pe Facebook dacă te pregăteşti de nuntă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Murphy pe 23 Iun 2013, 13:36
    regula nr. 1

    nu "gusta" pentru ultima oara in libertate sex cu altcineva decat viitorul (viitoarea); exista riscul sa se afle despre escapada ta si..., aleluia casatorie!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod