Zece schimbari de stil ale anului 2006

Ieri brunete, azi blonde. Maine satene, saptamana viitoare cu suvite roscate. Vedetele nu precupetesc nici un efort pentru a arata intotdeauna cat mai bine (nu se stie niciodata de unde pot rasari paparazzi, nu-i asa?), dar si pentru a fi in pas cu moda. Anul 2006 a fost, din punct de vedere al schimbarilor de stil, unul extrem de prolific. Iar de cele mai multe ori, aceste schimbari au fost cat se poate de inspirate si de bun augur.

Cameron Diaz - parca era mai bine inainte...

Cu siguranta, in cazul ei avem de a face cu o schimbare frapanta si nu prea reusita. Pielea ei alba si ochii albastri se potriveau de minune cu parul blond, si nu este vorba numai despre faptul ca ne-am obisnuit cu acea imagine a ei. Ar fi de dorit sa revina la acea culoare si, de asemenea, sa opteze pentru o tunsoare putin mai scurta.



Jade Jagger - deci, se poate!

Frumoasa fiica a lui Mick Jagger a optat si ea pentru o schimbare de stil radicala, insa despre ea se poate spune ca a nimerit-o. Cu toate ca in majoritatea cazurilor tenurile in nuanta maslinie nu sunt potrivite cu parul blond auriu, iata ca Jade reprezinta exceptia care confirma regula.




Sandra Bullock - cine spunea ca nuanta castanie e banala?

Probabil, cineva care nu vazut-o inca pe Sandra Bullock... Actrita si-a schimbat nu numai culoarea parului, ci si tunsoarea, alegand stilul bob, care a fost vedeta absoluta a anului 2006 in domeniu. Intr-un cuvant: excelent!




Nicole Kidman - putin, dar foarte bun

Este cea mai buna dovada a faptului ca pana si o schimbare foarte simpla poate avea efecte uimitoare. Nicole a optat pentru o tunsoare cu breton pe frunte, care ii accentueaza trasaturile fetei si ii confera o frumusete aparte, oarecum naiva...




Audrey Tatou - scurt si sexy

Asa poate fi caracterizat pe scurt stilul actritei Audrey Tatou, care si-a facut aparitia cu aceasta noua coafura la Festivalul de Film de la Cannes. Uitandu-ne la ea, ne dam seama ca parul scurt poate fi cel putin la fel de feminin si atragator ca si buclele bogate care se revarsa pe umeri.




Kylie Minogue - nu e deloc rau!

I-a cazut tot parul in urma tratamentului pe care l-a urmat pentru a se vindeca de cancer. Astazi, Kylie Minogue zambeste din nou, iar tunsoarea scurta o avantajeaza si ii evidentiaza pometii si ochii verzi.





Victoria Beckham - intr-un cuvant, chic!

Se spune ca milioane de femei din intreaga lume ii copiaza stilul, si probabil cel putin un miliard vorbesc despre ea. Sotia lui David Beckham s-a hotarat sa renunte la aspectul gen papusa Barbie, optand pentru o tunsoare scurta si care, spun toti stilistii, i se potriveste de minune si pare sa fi fost creata anume pentru ea.



Natalie Imbruglia - o schimbare... clasica

Inca un argument ca tunsoarea "bob" a facut adevarate furori pe parcursul anului trecut. Natalie Imbruglia a preferat un stil clasic, menit sa-i confere un aspect echilibrat si stilat. Se poate spune ca a reusit acest lucru in totalitate.




June Sarpong - sau cand inconsecventa este un atu

Iata o doamna careia in mod evident ii place sa se joace cu stilurile - si nu o face deloc rau! June Sarponf a preferat sa-si puna extensii de un negru stralucitor, iar doua zile mai tarziu era... roscata.




Sienna Miller - premiu pentru stil

Fosta iubita a lui Jude Law a optat pentru o tunsoare inspirata din stilul anilor '60. Se pare ca nu a gresit deloc: recent, Federatia Nationala a Stilistilor a votat-o drept cea mai reusita tunsoare a anului. N-ar trebui sa ne intrebam de ce, foarte probabil, milioane de femei o vor imita...





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod