Trei modele de rochii, printre cele mai frumoase din acest an

Un tânăr designer american s-a impus rapid în lumea creatorilor ca urmare a talentului său. Când am făcut o trecere în revistă a colecţiilor de rochii de mireasă din acest an, câteva mi-au

Un tânăr designer american s-a impus rapid în lumea creatorilor ca urmare a talentului său. Când am făcut o trecere în revistă a colecţiilor de rochii de mireasă din acest an, câteva mi-au atras atenţia în mod deosebit, printre ele numărându-se şi cea a lui Kelly Faetanini.

Şi asta s-a întâmplat din cauza a trei modele care mi s-au părut de excepţie şi care cred că merită prezentate: rochiile Edan, Thea şi Peri. Materialul folosit, acel model de volane scurte şi suprapuse, cât şi culoarea uşor roz în degrade pentru două dintre ele, croiala care lasă să se vadă atât de delicat umerii, fac o combinaţie perfectă.

Nici nu aş ştii care să spun că îmi place mai mult.
Rochiile acestui tânăr designer rivalizează şi chiar le întrece pe cele ale unor creatori consacraţi cu mult timp în urmă.

Entuziasmul lui Kelly pentru rochii elegante şi pline de farmec s-a manifestat încă din copilărie şi ea a urmat drumul pasiunii sale. A crescut în Midwest unde bunica ei a încurajat-o şi a învăţat-o arta croitoriei, iar când a crescut, Kelly a plecat la Chicago unde a urmat Academia Internaţională de Design şi Tehnologie, după care s-a mutat la New York.

Aici i s-a oferit posibilitatea de a lucra la casa de modă Priscilla din Boston, fondată cu mai mult de 65 de ani în urmă. Abia în urmă cu doi ani, în 2012, Kelly Faetanini a reuşit să aibă propria ei colecţie de rochii de mireasă, dar s-a impus rapid în branşă din cauza modelelor sale. Nu-i aşa că a meritat?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod