Top 10 secrete de frumusețe ale femeilor de peste 40 de ani

Procesul de îmbătrânire este absolut firesc și este ceva care nu poate fi oprit. Chiar dacă în cazul femeilor înaintarea în vârstă aduce cu sine accentuarea ridurilor sau producția scăzută de colagen poate declanșa și anumita "criză a vârstei de 40 de ani".
Trăsăturile fizice se modifică, însă schimbarea nu trebuie să aibă loc și la nivel mental.

Mulți specialiști susțin că secretul frumuseții veșnice este să îți hrănești mereu sufletul cu lucruri care îți aduc bucurie și să fii mereu pozitivă. Și există și alte câteva modalități, pe lângă operații estetice și botox, care te vor ajuta să ai multă încredere în tine, un ten minunat și să te simți excelent în fiecare zi. Nu ne crezi pe cuvânt? Am cules câteva sfaturi prețioase din partea unor femei care au în jurul vârstei de 40 de ani și care au descoperit adevărate "fântâni ale tinereții" în lucruri simple, pe care le poți face și tu. 

Ai grijă la postură


Postura corpului este foarte importantă, mai ales că pe măsură ce anii trec oamenii au tendința de a-și curba spatele din ce în ce mai mult.
Nu ai vrea să dezvolți o cocoașă de toată frumusețea, nu-i așa? Dacă observi că îți arcuiești umerii prea mult în față, fă-ți un obicei din a-ți îndrepta mereu spatele. Mare atenție și la poziția de pe scaun atunci când ești la birou. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod