Top 10 cele mai populare parfumuri pentru femeile de 30 de ani

Femeia la 30 de ani! Se îmbracă altfel, se comportă cu mai multă prudenţă, vede cu alţi ochi un machiaj reuşit şi cu siguranţă ştie ce parfum să poarte. La vârsta maturizării desăvârşite, orice reprezentantă a sexului frumos devine mai exigentă cu sine şi nu îşi mai permite să experimenteze aşa cum o făcea în anii facultăţii. Nici măcar în privinţa tipului de parfum pe care îl alege!

Dacă vrei să faci un cadou inspirat unei femei de 30 de ani sau ai păşit spre acest prag de vârstă şi te întrebi ce miresme te-ar "aranja" cel mai bine, iată un clasament al celor mai populare parfumuri pentru femei mature, puternice şi îndrăgostite de acest accesoriu esenţial!

1.

Lancome - La Vie Est Belle

Aşa cum îţi sugerează şi numele, acest parfum de la Lancome Paris exprimă bucuria de a trăi, echilibrând prin notele sale de bază simboluri ce reprezintă frumuseţea, puterea feminină şi rezistenţa. Nota de vârf este cea de coacăz negru şi pere dulci, ca apoi sa te încânte miresme de flori de portocal, iris şi iasomie. Nota de bază este dată de boabele de tonka, nuci, patchouli si vanilie.

2. Giorgio Armani - Si

Lansat in anul 2013, sofisticatul "Si" de la Giorgio Armani are ca notă de vârf coacăzele, fiind un parfum preponderent fructat.
Notele de mijloc sunt date de trandafirul de mai si frezie, iar cele de bază de vanilie, patchouli, ambroxan si un strop de note lemnoase. Este un parfum foarte elegant, care se potriveşte cel mai bine unei femei de 30 de ani.

3. Thierry Mugler - Alien

Misterios, energizant, indrăzneţ şi cu note picante şi lemnoase, acest parfum emană senzualitate şi maturitate, două atribute ale femeii ajunse la 30 de ani, cu o personalitate puternică şi perfect stăpână pe sine. Notele sale de vârf sunt iasomia, cele de mijloc sunt date de caşmir, iar cele de bază de ambră.

4.
Paco Rabanne - Lady Million


Parfumul Lady Million a ajuns sa fie apreciat imediat pentru eleganţa discretă, senzualitatea şi puterea lui de a fermeca. Compoziţia lui cuprinde arome îmbietoare de miere, patchouli, gardenie, flori de portocal, iasomie, esenţă de portocală amară, zmeură şi lămâie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod