STILUL Clasic cu OANA CUZINO

Cuvantul de ordine al verii: lejeritate. Eu sunt adepta unui stil clasic in vestimentatie si atitudine dar imi place sa presar elemente de maxima actualitate in ceea ce priveste tipul materialelor si accesoriile: de la genti la incaltaminte si pana la bijuterii.
Cuvantul de ordine al verii: lejeritate. Eu sunt adepta unui stil clasic in vestimentatie si atitudine dar imi place sa presar elemente de maxima actualitate in ceea ce priveste tipul materialelor si accesoriile: de la genti la incaltaminte si pana la bijuterii. Cred ca in vara aceasta elementele lejere de in, pastelate, pe care le purtam cu placere zi de zi la scoala sau la birou, pot fi alternate cu succes cu matasea vaporoasa. Imi plac mult pantalonii de matase cu imprimeuri mari, florale, care sunt de mare efect cu un tricou alb. In orice caz, croiala trebuie sa permita corpului sa respire si sa se miste.  

O alta recomandare pe care o fac se refera la purtarea tocurilor foarte inalte. In zilele de canicula cand organismul este mai solicitat si mai deshidratat decat de obicei, circulatia periferica are de suferit, ca dovada si retentia la nivelul picioarelor si senzatia de greutate. Celor care sunt "dependente" de tocuri le recomand sa le inlocuiasca cu talpa ortopedica, iar celor care se cred scunde, daca au o piele catifelata si ingrijita si o silueta placuta, sa isi dezveleasca mai mult picioarele, creand senzatia de inaltime din jocul de proportii al fustei si taliei.
Tot vara trebuie sa renuntam la machiajul incarcat, in special la produsele contur pentru ochi, in culori intense sau care se pot transfera din cauza caldurii si transpiratiei. Trebuie sa acordam o mare atentie ingrijirii parului si cred ca, daca ai o tunsoare frumoasa si  corecta, sunt multe modalitati de coafat putin mai lejer, fara a face exces de fixativ.

MITURILE PRODUSELOR COSMETICE

In special in timpul verii, auzim mai multe mituri despre produsele cosmetice... cum ar fi folosirea deodorantului pe haine, pe toata pielea etc. Cred ca oamenii aleg aceasta varianta de teama ca nu folosesc produsul potrivit sau destul de puternic si se pot trezi "descoperiti". In Romania, mai exista un tabu ciudat: pur si simplu unii oameni sunt ingroziti de ideea de a transpira! Ori cu acest fenomen nu ne putem lupta, nu il putem impiedica, ci trebuie doar sa il tinem sub control printr-un deodorant eficient, adaptat pielii delicate de la subrat, destul de traumatizata de epilare.  Reteta este mai simpla decat credem: apa si sapunul sau gelul de dus sunt cei mai mari dusmani ai transpiratiei.
Secretul dupa dus este sa aplici imediat dupa uscare deodorantul. Pentru zilele lungi si calduroase de vara, ideal este sa ai un deodorant in geanta, mereu la indemana, impreuna cu un pachet de servetele. Recomandat este sa nu ne sapalam doar acasa la venire si la plecare. In zilele caniculare sau cand depunem efort, ne putem spala la subrat si la birou, aplicand apoi un servetel pentru a absorbi apa si un strat proaspat  de deodorant. Astfel, ne putem bucura de o piele delicat parfumata si catifelata toata ziua.

IN FIECARE ZI IN FATA CAMERELOR DE FILMAT
Sa fiu fresh si vesela atat la filmarile de zi cu zi, cat si la unele sedinte foto lungi, unde trebuie sa zambesti si sa iti mentii o anumita stare, pe care vrei sa o transmiti, in ciuda faptului ca poate nu ai mancat de ore intregi sau iti  sete ori ai facut febra musculara, stand incordata intr o anumita postura.... ESTE O PROVOCARE pentru mine. Dar o provocare pe care imi place sa cred ca o trec cu brio! Spectatorii care ma privesc nu au cum sa stie sau sa intuiasca toate aceste aspecte, televizorul sau media fiind un mediu in care oamenii vad sau proiecteaza idealul, perfectul.  Eu am grija sa folosesc produse de calitate, fiindca vorbim de cosmetice, care au  puterea sa iti dea incredea de care ai nevoie.


SUNT ADEPTA FEMINITATII in orice moment. Cred ca in ziua de astazi, ne raportam la feminitate atunci cand vorbim despre o serie de calitati - frumusete, fertilitate, sanatate – insumate prin asumarea  unui stil de viata sanatos ce ofera putere si incredere in sine.  Cred ca asistam la o transformare uriasa a femeii in Romania care in sfarsit intelege ca nu este corect sau firesc sa muncim mult mai mult decat barbatii - si la serviciu, si acasa - sa purtam sarcini istovitoare ce ne subrezesc sanatatea si imunitatea daca nu suntem atente si ingrijite. Puterea aceasta se capata usor dar sigur in fiecare zi!

TIMPUL LIBER prefer sa mi-l petrec pe cat posibil in natura... Iubesc natura si animalele si imi place sa profit cat mai mult de zilele frumoase pentru a sta in natura. Anul acesta astept cu nerabdare si concertele anuntate pana acum! Mi-am luat deja bilete la Bon Jovi, unde voi merge impreuna cu fetita mea.
„It’s my life!” este de altfel cantecul nostru preferat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod