"Slabiciuni" la Hollywood

"Slabiciuni" la Hollywood

Ti se pare, poate, ca esti prea slaba? Afla ca unele dintre vedetele de la Hollywood trec prin cele mai dure regimuri alimentare pentru a fi ca tine. Pentru ca asa "se poarta" pe acolo.

Calista Flockhart refuza sa dea orice declaratie presei pe tema "slabiciunii" ei (in ceea ce priveste kilogramele). S-a vehiculat, la un moment dat, ideea ca ia pastile pentru slabit si ca este foarte probabil sa aiba probleme de sanatate, dar a negat de fiecare data aceste zvonuri, spunand ca asa este constitutia ei, mai firava. Rolul din "Ally McBeal" a solicitat-o pana la epuizare si recunoaste, mai in gluma, mai in serios, ca gandul ca serialul va inceta si va trebui sa se intoarca pe scena teatrului o consuma enorm.

Vazand probabil succesul colegei sale de serial, Portia de Rossi (Nel Porter din "Ally McBeal") a luat si ea decizia de a mai da jos cateva kilograme, ajungand, la inceputul anului 2000, numai... ochi (superbi, e adevarat) si par. A admis, ulterior, ca a cam exagerat cu slabitul, din cauza obesiei pe care o are pentru imaginea sa. A apelat la sfatul si indrumarea unui nutritionist, ajungand din nou sa fie stralucitoare si sa aiba un aspect sanatos.

Mult timp s-a zvonit ca Lara Flynn Boyle are o afectiune digestiva - slabise cam mult in ultima vreme! Lara nu a binevoit sa comenteze aceste rumori, asa ca presa a ramas si acum in dilema: da au ba?

S-au facut multe speculatii cand Victoria Beckham (Posh Spice) a pierdut evident in greutate, dupa ce a devenit mamica. Victoria nu le-a incercat prea mult imaginatia ziaristilor: intr-o conferinta de presa, a recunoscut ca si-a cam dat peste cap regimul alimentar, fiind influentata de obsesia fostei sale colege, Geri Halliwell, pentru silueta.

Kate Moss spune, de fiecare data cand are ocazia, ca nu se cantareste niciodata. Lansarea ei in lumea modei a provocat indignarea unor critici, care au acuzat industria de incurajare a anorexiei printre adolescenti, care sunt usor influentabili. Kate a mers mai departe, ajungand, azi unul din modelele preferate de Calvin Klein in campaniile sale publicitare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod