România mondenă: 5 vedete care se machiază oribil. Vezi care sunt!

Dacă ar exista un top al vedetelor care se machiază absolut îngrozitor, Iulia Albu s-ar afla cu siguranţă pe primul loc. Dar mai sunt şi alte vedete care nu ştiu când să se oprească atunci când vine vorba de machiaj şi fac alegeri complet neinspirate. Iată care sunt:

MAI MULT DESPRE: machiaj, vedete, urat, oribil
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sane pe 12 Nov 2013, 22:20
    clown

    gusturile nu se discuta dar in cazul ei nu te poti abtine.Nu sunt in masura sa dau sfaturi dar sigur ar fi mai frumoasa fara macheajul acesta groaznic

    1
    1

  • Anna pe 11 Nov 2013, 23:35
    ostentativ

    Iulia Albu? Deja celebra stilista schimonosita? Cine s-ar lasa machiata la sfatul ei? Poate cei din teatrul absurdului - e o idee. (...) Cred ca, de fapt, in felul acesta vrea sa iasa in evidenta fata de talentul faimosului sau sot ori - vezi ca si mai sus - fata de faima talentatului sau sot, se simte frustrata ca ea e nimic si ar vrea sa devina si mai de nimic... Daca ma-ntelegi, e frustrare si frica de nulitate care manageriate prost duc la prostie frusta. Daca citeste aceste comentarii, sa numere cate pareri ii sunt contra si sa le combata daca poate... Sau va face - ar fi chiar de asteptat - in contra.

    1
    0

  • dorela pe 11 Nov 2013, 13:15
    vai dar rele mai sunteti mai fetelooor...

    cum se poate s-o luati asa la bla bla pe duduia livia...??? este intelecta dragutele mele....pute pamantu' sub ea de atata stiinta,explodeaza....offff...rele mai sunteeeti...hehe

    4
    1

  • marga pe 10 Nov 2013, 22:49
    vedete

    Dupa parerea mea, toate ar fi foarte frumoase, daca nu ar exagera asa cu machiajul,Iulia Albu are totusi trasaturi faine, pacat ca nu profita de ce ia dat mama natura

    5
    0

  • Vio KRC pe 10 Nov 2013, 09:15
    Tara arde si baba se machiaza

    Iulia Albu n-a descoperit apa calda. Lady Gaga si alte exemplare excentrice de afara au inceput trendul asta grotesc. Ramane un machiaj de scena ce trebuie sa ramana pe scena. Pe strada sau la vreo petrecere este penibil. Asta daca nu mergi la un bal mascat, acolo s-ar asorta. Cat despre sprancenele Elenei Merisoreanu...lol si no comment. Restul "doamnelor" mai trebuie sa lucreze la masca dar totusi sunt pe drumul cel bun. Aplica fardul pe pleoape, rimelul pe gene si rujul pe buze. E un inceput.

    4
    1

  • acid pe 10 Nov 2013, 07:20
    geniul neinteles

    A aparut noul trend lansat de madam iula: fard negru pana corbului pentru tample, buze bot de iepure, par cu pene pe cap si minte de gaina... Cum nu intelegeti nonconformismul iuliei? E la mintea cocosului..., pardon a comentatoarei livia de mai jos care se minuneaza cum prostimea nu intelege talentul care se ascunde in spatele fardurilor de pe obrazul gros al iuliei, pardon, fardului gros de pe obrazul iuliei. Cred ca i-a intrat fard si in ochi, de nu a reusit sa-si vada opera finalizata inainte de a iesi in public. Un lucru demn de apreciat este totusi consecventa cu care reuseste sa se schimonoseasca la fiecare aparitie. Dar intr-o privinta comentatoarea de mai jos are mare dreptate, in romania prostia e la putere: desi nu o inteleg cum trebuie, fanii iuliei cresc zilnic:))))))

    7
    1

  • zozo pe 10 Nov 2013, 06:55
    n-am pretentii...la "intelectuali"

    intotdeauna in romania se pune pret pe ce caracter are omul respectiv,nicidecum sa urmezi si sa raspunzi la un articol,subiectului care este discutat,degeaba esti intelectual daca dai cu bata-n balta...in ce priveste machiajul iuliei albu...no comment...care va sa zica unele chiar s-ar boii in halul ala...bahmuteanca chiar e dragut machiata,caci despre asta era articolul nu ?

    7
    0

  • livia pe 9 Nov 2013, 20:49
    :)))

    e clar! in romania prostia e la putere! cum sa spui ca bahmuteanca e ok, o mahalagioaica de 2 bani? iulia are studii in domeniu, iar extravaganta si nonconformismul nu e pe intelesul paturii predominante - prostimea! ma bucur, totusi, ca fanii iuliei cresc zilnic, desi nu toti o inteleg cum trebuie!

    3
    13

  • Dodi pe 9 Nov 2013, 17:56
    pfoaaaa....:)))

    toate mi se par in regula,in afar de IULIA ALBU....clar e dusa rau cu capu'...cumva e moartea-n vacanta..?

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod