Produse noi pentru frumusetea ta

De Paste trebuie sa te innoiesti! Asa spune traditia... Dar cand mergi la "vanatoare" de haine, pantofi si accesorii, nu uita ca si frumusetea ta are nevoie de noutati
De Paste trebuie sa te innoiesti! Asa spune traditia... Dar cand mergi la "vanatoare" de haine, pantofi si accesorii, nu uita ca si frumusetea ta are nevoie ceva nou. Iti prezentam cateva produse numai bune de testat primavara aceasta:

 

 

Fond de ten Light Energy de la Miss Sporty


Miss Sporty Light Energy Foundation te va ajuta sa obtii tenul pe care ti-l doresti, indiferent daca ti-ai facut sau nu somnul de frumusete. Imbogatit cu un complex de vitamine esentiale pentru sanatatea pielii - A, C si E - acesta iti hraneste si hidrateaza pielea.

Antioxidantii pe care acesta ii contine iti protejeaza pielea de efectul daunator al radicalilor liberi. Perlele din Light Energy Foundation reflecta lumina, oferind tenului tau stralucirea rapita de oboseala. Efectul perlelor dureaza pana la 8 ore.

Pret: 11.50 lei

 

Ulei pentru cuticule Phenomen Oil - Jessica Cosmetics


Produs de hidratare intensa a unghiilor si cuticulelor din gama Essentials. Uleiul hidratant stimuleaza circulatia la nivelul unghiei si cuticulei exact ca un masaj, le rehidrateaza cu ajutorul extractelor de jojoba, migdale si orez ce catifeleaza cuticula si stimuleaza cresterea unghiei.

Pret: 48 lei

 

 

 

Crema Wella Lifetex Sun Color Preserve tratament leave-in


Wella Professionals are pentru tine o noutate de ultima ora: Crema Lifetex Sun Color Preserve. Un tratament leave-in pentru par, care protejeaza firele impotriva radiatiilor UV si impiedica estomparea culorii. Noul produs Wella Professionals are la baza complexul Sun Protection cu ulei de macadamia, o adevarata minune pentru par", cosidera Costel Ilie, unul dintre cei mai reputati stilisti Wella Professionals. "Crema Lifetex Sun Color Preserve se aplica pe parul umed si nu se clateste".

Pret: 46 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod