Par mai puternic in doar 10 zile

Numeroase femei viseaza cu nostalgie la un par lung si sanatos, dar sunt destul de putine cele care chiar il au astfel. Care este secretul lor?
Numeroase femei viseaza cu nostalgie la un par lung si sanatos, dar sunt destul de putine cele care chiar il au astfel. Care este secretul lor?

De fapt, sunt mai multe secrete, dar cel mai important este rabdarea. Asa cum se intampla de obicei, lucrurile bune nu ne rasar in cale pur si simplu. Este valabil si in cazul parului. Daca il vrei lung, sanatos si stralucitor, rabdarea si ingrijirea adecvata pot da rezultatele la care visezi. Specialistii Pantene s-au gandit la tine si la cat de mult iti doresti o podoaba capilara cu care sa te mandresti. Astfel au creat noua formula Pantene Pro-V imbogatita cu Amino-S, care te ajuta sa ai un par mai rezistent in numai 10 zile.

Un par sanatos inseamna incredere, frumusete, feminitate.
Parul tau se poate transforma in cel mai de pret accesoriu pe care il porti, dar numai daca straluceste de sanatate. Numai astfel il poti scoate din anonimat. Indiferent de ce tunsori, stiluri sau coafuri alegi, frumusetea ta va fi completata de un par puternic, rezistent.

Pentru a creste sanatos, parul tau are nevoie de sustinere. In primul rand, pentru ca parul sa fie rezistent, trebuie sa dispuna de resursele necesare din interior, iar aceste resurse pot fi acumulate printr-o alimentatie sanatoasa. Pe de alta parte, modul in care il ingrijesti poate face diferenta dintre un par degradat si unul sanatos. Iata cateva tipsuri pentru un par lung si sanatos:

  • Aplica un balsam pe par de fiecare data cand te speli pe cap;
  • Foloseste intotdeauna produse pentru protectie termica daca iti indrepti parul sau il ondulezi;
  • Aplica o masca intens hidratanta cel putin o data pe saptamana, evitand radacinile parului;
  • Pentru a preveni degradarea parului, taie putin din varfuri o data la cateva luni, in functie de ritmul de crestere al parului tau.

Cu cat parul este mai lung, cu atat varfurile lui sunt mai "batrane".
Imagineaza-ti parul ca pe o esarfa pe care o porti zilnic, timp de cativa ani. Pentru a-l pastra cat mai sanatos, este necesar sa ii oferi cele mai bune remedii. Unul dintre ele iti este adus de Pantene. Pantene iti vine in ajutor cu noua formula cu Amino-S, oferindu-ti un par rezistent si stralucind de sanatate.  

Noua formula Pantene Pro-V imbogatita cu Amino-S contine un compus special, amino siliconul, care, in combinatie cu celelalte ingrediente de ingrijire, actioneaza asupra firului de par, conferindu-i mai multa protectie! Partea cea mai buna este ca poti obtine un par sanatos si stralucitor in numai 10 zile. Daca nu esti multumita, Pantene iti da banii inapoi.

Cand este atat de usor sa faci o schimbare esentiala pentru frumusetea ta, de ce sa nu incerci? In numai 10 zile, ii poti oferi parului tau energia de care are nevoie pentru a radia de frumusete.
Un par sanatos este un par puternic, ceea ce inseamna ca iti poti lua adio de la firele rupte si degradate. Poti avea parul cat vrei tu de lung si poti incerca fara teama cele mai feminine si interesante coafuri.

Cristina Suciu, in varsta de 23 de ani, a acceptat provocarea Pantene si a testat samponul si balsamul cu formula Amino-S timp de 10 zile. "In general, accept provocarile pentru ca ma atrage necunoscutul. Cand am aflat de propunerea de a testa noul Pantene Pro-V cu formula Amino-S timp de 10 zile, am fost incantata. Dupa doar 10 zile, parul meu e mai puternic si arata mai bine. Prefer sa raman la Pantene. Le-am recomandat si prietenelor mele sa faca testul si puteti incerca si voi. Ce aveti de pierdut?".

Ofera-i parului tau sansa de a vorbi despre tine.
Va spune ca este frumoasa, feminina si increzatoare!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod