Opt sfaturi pentru a parea mai tanara

Pe parcursul verii, cand concediul bate la usa, iar in timpul liber evadezi cateva zile la mare sau la munte, este de la sine inteles faptul ca iti doresti sa arati cat mai bine - de preferinta, sa nu-ti arati varsta reala. Nu este dleoc imposibil, daca vei tine cont de cateva aspecte...

Poarta parul prins in coada - este una dintre cele mai tineresti si, in acelasi timp, moderne coafuri, care favorizeaza majoritatea femeilor, indiferent de forma fetei.

In ceea ce priveste rujul, poarta gloss-urile bej, roz sau nuanta piersicii, evitand rujurile prea inchise la culoare si cu textura mata.


Foloseste farduri cu textura cremoasa, care confera tenului un aspect mai tineresc si proaspat.

Daca tot se poarta accesoriile pentru par, cat mai vesele si mai colorate, foloseste-le fara zgarcenie, avand grija doar la modul in care le combini si le asortezi cu restul vestimentatiei.

Nu folosi creionul de sprancene daca ai mai putin de 30 de ani. Conturarea acestora nu evidentiaza privirea asa cum ai crede - cel putin, nu la varsta aceasta. Incearca sa te pensezi cat mai putin, numai pentru a le da o forma.

Periodic, fa-ti un tratament de albire a dintilor.
Zambetul stralucitor va alunga intr-o clipa cativa ani de pe chipul tau...

Controleaza-ti in permanenta tinuta: spatele trebuie sa fie cat mai drept. Daca vrei un exemplu, gandeste-te la manechine si la statura lor impozanta.

Dormi minimum sapte ore pe noapte si, in masura in care acest lucru este posibil, evita perna. Vei mai intarzia momentul, oricum inevitabil, al aparitiei ridurilor pe gat...



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod