O amintire excentrică de la nunta ta? Poate fi vorba de un machiaj – operă de artă!

În cazul în care te-ai decis pentru o rochie de mireasă simplă, elementul de spectacol pe care l-ai putea introduce în “ţinuta” ta de mireasă este machiajul. Acesta a devenit în ziua de

În cazul în care te-ai decis pentru o rochie de mireasă simplă, elementul de spectacol pe care l-ai putea introduce în “ţinuta” ta de mireasă este machiajul. Acesta a devenit în ziua de azi o adevărată artă şi nu ar trebui să ignori lucrul ăsta în momentul în care îţi alegi artistul care să-ţi “picteze” faţa.

Mai bine întreabă printre cunoştinţe şi caută pe cineva cu adevărat bun. Şi aşa cum ţi-ai alege modelul pentru un tatuaj fă-o şi cu machiajul: răsfoieşte reviste, uită-te pe internet şi caută ceva potrivit pentru tine, chiar dacă e vorba de ceva mai excentric.

Doar e ziua nunţii tale, iar amintirile şi fotografiile vor dura o viaţă!

Îţi sugerez mai jos patru modele de machiaj folosite de către un magazinul suedez NK în lansarea unui nou serviciu de acest fel denumit “Haute Cosmetics”, care, aşa cum sugerează şi numele, oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Pentru relizarea unei astfel de opere de artă make-up artiştii lucrează uneori şi zece ore!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod