Nu e niciodată prea târziu să te transformi precum o lebădă. 20 de persoane care s-au schimbat total

Dacă unele persoane par să se transforme fizic după perioada pubertății, altele reușesc să-și descopere strălucirea și frumusețea mai târziu.
Cu toții trecem prin diferite faze de-a lungul vieții în ceea ce privește aspectul fizic. Însă trebuie să recunoaștem că acele transformări radicale ale unor persoane sunt cele care ne fascinează pur și simplu. 

Să faci brusc tranziția de la rățușca cea urâtă la lebăda grațioasă este șocant pentru cei mai mulți oameni care te cunosc. Și este în același timp răzbunarea perfectă pentru cei care au fost tachinați toată viața pentru aspectul lor fizic.

Citește și: În loc să ascundă firele albe ale clientelor sale, un hairstilist le pune în valoare


Pe platforma de socializare Reddit sunt numeroase persoane care își spun poveștile de viață și care dezvăluie cum s-au schimbat fizic și emoțional după ce au învățat să se iubească.
Bineînțeles, aspectul fizic este prima noastră carte de vizită. 

Din păcate suntem judecați, evaluați și ceilalți își formează o părere despre noi în numai câteva secunde, exclusiv pe baza aparențelor. Dar înainte de a-ți dori schimbare pentru ceilalți, trebuie să ți-o dorești pentru tine. Oamenii care au început să acorde o atenție deosebită aspectului lor fizic și care s-au transformat peste noapte în adevărate modele dezvăluie că iubirea de sine este cea mai bună motivație.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod