Machiaj extrem. Cum acoperi o faţă distrusă de coşuri. Video senzaţional!

În numai două minute şi jumătate, Elaine Mokk se transformă complet cu ajutorul machiajului
Pentru multe dintre noi, apariţia unui coş pe faţă se transformă într-o mică tragedie. Scoatem toate armele din dotare pentru a-l ascunde - batoane şi soluţii tratament menite să-l facă să dispară instant şi până la corector, fond de ten şi pudră.

Dar această luptă împotriva coşurilor s-a transformat pentru o tânără din Canada într-un adevărat calvar. Elaine Mokk, în vârstă de 18 ani, suferă de o formă gravă de acnee, numită acnee chistică. Întreaga faţă îi este acoperită de coşuri, leziuni şi cicatrici.

Pentru a avea în continuare o viaţă normală şi pentru a evita privirile insistente ale celor care o întâlnesc, Elaine, care are origini chineze, a elaborat un machiaj cu o putere mare de acoperire, menit să-i ascundă acneea.

Adolescenta şi-a făcut curaj şi s-a filmat fără machiaj, deşi i-a fost foarte greu, după cum a declarat, pentru a le arăta celor care suferă de aceeaşi formă gravă de acnee chistică cum să mascheze leziunile tenului.
Tutorialul său de machiaj postat pe YouTube a strâns peste şase milioane de vizualizări.


"Vreau să împărtăşesc povestea mea cu toţi ceilalţi pentru că ştiu că acneea îi afectează pe mulţi dintre noi şi nu sunt singură. Când vorbesc cu cineva, observ cum îşi plimbă privirea pe faţa mea şi asta mă întristează atât de tare încât uneori îmi vine să plâng. Mă face să-mi pierd încrederea în mine. Mi-ar plăcea să nu mă machiez. Dar nu pot", a declarat Elaine.

Primul pas în machiajul său este aplicarea unui ser pe întreaga faţă.
Apoi aplică o cremă BB, care uniformizează culoarea pielii şi îi oferă hidratare. Următorul pas este mascarea coşurilor cu un corector lichid, aplicat cu degetele. Pentru ca machiajul să reziste cât mai mult, tânăra aplică la final un strat subţire de pudră mată, cu o pensulă, prin mişcări de tamponare, pentru a nu îndepărta produsele anterioare.

În numai două minute şi jumătate, Elaine Mokk se transformă complet cu ajutorul machiajului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina Florina pe 9 Ian 2014, 20:31
    cosuri si puncte albe si negre

    Machiajul nu te ajuta sa scapi de cosuri, doar o sa dispara pana te speli. Eu pentru cosuri am folosit cremele de la Thursday Plantation pe baza de ulei pur de arbore de ceai, le-am primit mai demult de la o cunostinta. Se stie ca arbore de ceai e foarte puternic si eficent in eliminarea cu cosurile. Dupa o perioada tenul meu a inceput sa fie mai curat vizibil iar acnee si punctele negre au disparut.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod